Programmer » Multimedie » 3D

RoomSketcher HomeDesigner (Dansk) download

Download RoomSketcher Home Designer gratis herHvis du interesserer dig for plantegninger og boligindretning, så kan du ikke komme udenom dette program! RoomSketcher Home Designer giver dig nemlig mulighed for at lade fantasien slippe løs.  

 

Hvorfor overhovedet downloade RoomSketcher Home Designer? 

RoomSketcher Home Designer er et uundværligt værktøj for alle, der interesserer sig for planlægning af plantegninger og boligindretning generelt. Skal du i gang med et større boligprojekt, eller ønsker du blot at ændre lidt på boligindretningen derhjemme?  
Så er RoomSketcher Home Designer bestemt et program, som du bør overveje at prøve.  

Kort sagt, så kan programmet give dig et realistisk indblik i, hvordan dit boligprojekt kommer til at udfolde sig – ganske gratis. På producentens officielle hjemmeside, kan du læse lidt nærmere omkring programmet, og hvad det kan tilbyde dig.  

 

Sådan kommer du godt i gang med programmet RoomSketcher Home Designer 

Det er vigtigt at komme godt fra start med brugen af et nyt program. Her er blandt andet en nem installationsproces noget, som de fleste sætter stor pris. RoomSketcher Home Designer tager ikke længere tid end blot få minutter at downloade. Programmet er herefter klar til brug! Inden du går i gang med at designe på livet løs, er det vigtigt, at du overvejer, om du har lyst til at registrere dig som bruger. Har du planer om at gemme dit projekt eller arbejde videre med projektet på et andet tidspunkt, så er det nødvendigt, at du registrerer dig som bruger. 

 

Hvordan fungerer RoomSketcher Home Designer? 

RoomSketcher Home Designer tilbyder mange forskellige funktioner, hvorfor det på forhånd er godt at have et indblik i disse, så du er klar til at give dig i kast med at planlægge dit næste boligprojekt. Desuden vil du med en grundig research have et nogenlunde indtryk af, om programmets funktioner opfylder dine behov og præferencer.  

Når du åbner programmet, vil du først se menulinjen øverst samt et allerede designet hjem, som du kan starte med at ændre i, inden du giver dig i kast med et nyt projekt.  

 

 

En af de vigtigste funktioner i RoomSketcher Home Designer er træk og slip funktionen. Med denne funktion kan du via blot få kliks blandt andet have et indtryk af størrelsesforhold mellem møbler og rummet, du designer. Det vil naturligvis variere, hvad du konkret kan bruge træk og slip funktionen til, alt afhængigt af hvad du designer. Det er en smart funktion, der gør det nemt og hurtigt for dig at ændre i dit byggeprojekt. Nedenfor illustrerer en GIF, hvordan du ved hjælp af træk og slip funktionen hurtigt kan ændre møblers placering og deres størrelse.  

 
 

 

Når du har styr på de grundlæggende funktioner i programmet, er det blevet tid til, at du kan starte dit helt eget byggeprojekt! Her skal du blandt andet tage stilling til, hvilken type rum du ønsker at designe. Dette gør du via det orange ikon, der er at se øverst i brugerfladens venstre hjørne. Husk på, at du bestemt ikke er begrænset af, hvilken type rum du vælger. Du kan nemlig redigere i rummenes størrelse samt væggenes længde, inden du påbegynder at designe rummet.  

 

 

Lever du i et hjem, hvor der er flere etager, kan du også tilføje etager i samme projekt, som du starter på. For at have et så realistisk billede af dit fremtidige bygge projekt som muligt, er det væsentligt, at du har muligheden for at skifte mellem interiør, møbler, pyntegenstande og lignende. RoomSketcher Home Designer har ved hjælp af en smart feature gjort dette muligt for dig. Du benytter dig af denne feature ved hjælp af plus ikonet, der befinder sig øverst i højre hjørne af brugerfladen.  

 

 

Hvis du er interesseret i at udforske programmet yderligere, er det muligt at tilkøbe VIP og Pro funktioner. Dette kan du læse mere om på producentens officielle hjemmeside 

 

Design og brugervenlighed 

Med RoomSketcher Home Designer får du et meget brugervenligt program taget i betragtning af, hvilke funktioner programmet tilbyder dig. Udviklerne bag RoomSketcher Home Designer har sørget for, at du ved hjælp af et simpelt og overskueligt design nemt kan lære at navigere rundt i programmets funktioner. Programmet henvender sig altså til forskellige brugerniveauer. 
 

Desuden er programmet tilgængeligt på dansk, hvilket mange sætter stor pris på.  

 

Tilgængelighed 

Det er først og fremmest muligt at bruge RoomSketcher Home Designer online via producentens officielle hjemmeside, hvis du har lyst til at tjekke programmet ud, inden du downloader det. Her på siden har du mulighed for at downloade RoomSketcher Home Designer, hvis du ejer en computer med et Windows styresystem. Ejer du en Mac, kan du trykke her for at hente programmet. 

Udviklerne bag programmet har sørget for, at du kan benytte dig af RoomSketcher Home Designer, uanset hvor du måtte befinde dig. Du kan nemlig også få glæde af det smarte indretningsprogram på din smartphone eller tablet. Programmet er nemlig kompatibel med både Android via Google Play og iPhone via App Store. 

 

Alternative programmer  

Inden du downloader et nyt program, kan det være en rigtig god idé at undersøge, hvilke alternativer der findes på markedet.  

Det første alternativ til RoomSketcher Home Designer, som vi ønsker at fremhæve, er programmet DreamPlan Home Design. Dette program hjælper dig også med at visualisere dit hjem! Har du en lille indretningsdrøm, som du ønsker at realisere, så kan du med stor fordel kigge nærmere på DreamPlan HomeDesign. Programmet er et 3D-program, og du kan derfor få et realistisk indblik i, hvordan resultatet af dit projekt vil se ud i virkeligheden. 

Sweet Home 3D er et godt bud på et andet alternativ til RoomSketcher Home Designer. Dette designprogram er gratis, og giver dig en række muligheder til at designe dit nye hjem eller møbler.  

 

Du kan finde flere anmeldelser af programmer, der minder om RoomSketcher Home Designer ved at trykke her 

 

Konklusion 

RoomSketcher Home Designer gør det sjovt og spændende at designe plantegninger og planlægge fremtidig boligindretning. Det er et program, der med sit simple layout og smarte funktioner skiller sig ud fra lignende programmer på markedet. Desuden er RoomSketcher Home Designer gratis og tilgængeligt på dansk – bedre bliver det ikke. Det smarte designprogram får derfor en varm anbefaling af os. 

Download RoomSketcher HomeDesigner (Dansk) 4.01 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.045

Version
4.01

Tilføjet
31-10-2018
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
263 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
RoomSketcher AS
Detaljeret information
Downloads
1.045
Version
4.01
Tilføjet
31-10-2018
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
263 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
RoomSketcher AS
5 0 2

Afinstallering af RoomSketcher HomeDesigner (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RoomSketcher HomeDesigner (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RoomSketcher HomeDesigner (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RoomSketcher HomeDesigner (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.