Programmer » Lyd » Lydredigering

AV Music Morpher download

Her kan du gratis downloade en prøveversion af AV Music Morpher, der er et alt-i-et videoredigeringsprogram med mange indbyggede moduler.

AV Music Morpher er et alt-i-et videoredigeringsprogram, som indeholder mange forskellige indbyggede moduler. Disse indbyggede moduler inkluderer blandt andet en videoafspiller, en stemmeændrer, en video voice dubber, en video klip generator, DVD konverteringsudstyr samt en lydoptager.


AV Music Morpher understøtter mange forskellige formater, herunder AVI, WMV, MPG, MPEG, ASF, M2V, MP2, MOV, RAM, RM, DAT. Derudover er der mulighed for at brænde både CD’er og DVD’er med dette program.

Kort fortalt er AV Music Morpher en audio editor, hvortil der følger avanceret musik mixing og redigering med. Derudover opfylder dette program behovene hos både professionelle og amatører. Du behøver altså ikke længere et lydstudie, for at kunne lave den bedst mulige lyd. AV Music Morpher gør det muligt at lave og remixe musik, samtidig med at du kan ændre stemme og skifte tempo. Med dette program kan du tilføje effekter og på den måde gøre din musik til et mesterværk, som ovenikøbet kan underbygges i mange forskellige filformater.

Hvorfor skal jeg downloade AV Music Morpher?

Det er en god ide at downloade dette program, da det aldrig har været nemmere at redigere lyd. AV Music Morpher har mange forskellige funktioner og moduler, hvor en af de vigtigste moduler er ”musik morpheren”. Dette modul giver dig mulighed for at ændre tonehøjden samt klangfarve af lige præcis den stemme du ønsker. Der er mulighed for både at fremskynde og sænke tempoet. AV Music Morpher kan både skabe en cheer- og robotstemme, ændre frekvens samt tilføje både enkelte og avancerede effekter fra lydeffektbiblioteket i realtid. Populære effekter såsom fade-in, fade-out og spectrum peak findes også i dette program.Derudover er der mulighed for at blande lydfiler i multi-track sessioner, redigere i dem (herunder kopiere, klippe, slette, tilføje osv.) samt anvende både morphing og specielle effekter i editor-modulet.

AV Music Morpher indeholder et converter modul, som gør det muligt at konvertere til forskellige filformater samt understøtte diverse formater. Med dette program får du en pakkeløsning, hvor du får alt i en. AV Music Morpher indeholder mange forskellige moduler som alle kan vidt forskellige ting. AV Music Morpher er derfor en god ide at downloade, hvis du er til lydredigering af høj kvalitet med mange muligheder.

Få system og orden i dine lydfiler

AV Music Morpher indeholder et musikorganiseringsmodul. Dette modul vil hjælpe dig med at arrangere dine musikfiler i afspilningslister, hvor du ovenikøbet kan sortere din musiksamling efter album, kunstner, genre og år. Hvis du går op i musik og lyd er dette program ekstremt anbefalelsesværdigt, da det er brugervenlig og nemt at navigere rundt i. AV Music Morpher har mange forskellige funktioner, da det både kan være med under udviklingsfasen samtidig med at det er godt, at have dette program til at holde system og orden i færdige lyd- og musikfiler. Ved at have system og orden i dine filer kan du altid nemt og hurtigt finde dem frem igen.

Ha’ det sjovt med AV Music Morpher

Med AV Music Morpher kan du med garanti finde dig selv underholdt for flere timer. Der findes mange sjove og underholdende effekter i dette program. Du kan eksempelvis optage din stemme til en audiosang og derefter sidde og lege med de forskellige effekter. Den digitale ”audio recorder” kan optage lyd fra din computermikrofon eller andre kilder.

Du kan derfor bruge AV Music Morpher til at optage karaoke sange. Modulet ”audio recorder” er kompatibelt med karaoke afspillere. Derudover kan du gemme optagelserne i forskellige filformater, så lydfilen kan anvendes og afspilles på de fleste platforme.

Alternative programmer til AV Music Morpher

AV Music Morpher er en trialware, som der findes mange alternativer til (herunder både freewares, trialwares, sharewares osv.). Da AV Music Morpher gør brug af softwarelicensen trialware betyder det også, at du kun kan bruge programmet gratis i en tidsbegrænset periode. På den måde har du også mulighed for at afprøve programmet og dets mange funktioner inden du køber det.

I forhold til alternative programmer, så kan der argumenteres for, at programmer med fokus på lyd dækker over en bred genrer. Det gør det fordi, at lyd kan bruges til mange ting. Det kan bruges til alt fra at lave sjove sangstemmer og melodier i vante omgivelser til at sidde og arbejde seriøst med lyd i et musikstudie. Lyd og musik bruges på stort set alle platforme og er generelt en vigtig ting i hverdagen, som bliver anvendt hele tiden – endda uden at man er klar over det.

Et godt alternativ til AV Music Morpher er iTunes. Dette er i de flestes ører et velkendt program. iTunes er en multimedie-afspiller, som lader dig styre, tilføje og slette medier på Apple’s produkter. I dette program kan du nemt afspille både musik og videoer samt lytte til over 1200 forskellige radiostationer helt gratis. iTunes gør brug af softwarelicensen freeware hvilket derfor betyder, at du gratis og frit kan hente det ned på din computer.

Derudover kunne Virtual DJ Free 8.0.1845 også være et godt alternativ. Dette program er til dels et underholdningsprogram ligesom AV Music Morpher er. Med Virtual DJ Free kan du nemt og hurtigt lave god musik. Du kan anvende programmets indbyggede effekter og samples sammen med dine egne lyde, så du kan mixe din helt egen fede musik. Producenterne bag dette program har sørget for, at du kan være en god DJ med dette program. Du kan både bruge dette program derhjemme og hvis du er indehaver af eksempelvis et mobildiskotek, da du både kan scratche og tilføje video. Dette er også et alt i et program, hvis du interesserer dig for både musik og fest.

Konklusion af AV Music Morpher

AV Music Morpher kan varmt anbefales, da det er et program som både kan anvendes i sjove og seriøse situationer. Det er et program som indeholder en masse fede funktioner og features. Du vil med garanti finde programmet nemt at håndtere og brugervenligt, da det er meget simpelt i sin struktur og opbygning. Programmet er ovenikøbet gratis for en bestemt tidsperiode hvilket derfor også gør, at programmet får stor ros herfra. AV Music Morpher er et glimrende og genialt alt-i-et program.

Download AV Music Morpher 5.0.59 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
11.233

Version
5.0.59

Tilføjet
19-05-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
9.1 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Music Morpher
support@audio4fun.com
Detaljeret information
Downloads
11.233
Version
5.0.59
Tilføjet
19-05-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
9.1 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Music Morpher
3 0 28

Afinstallering af AV Music Morpher

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AV Music Morpher fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AV Music Morpher, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AV Music Morpher være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.