Programmer » Lyd » Lyd Optagere

Free Sound Recorder download

Download gratis Free Sound Recorder, som kan du gemme lyden fra PC'ens lydkort direkte som MP3, WMA eller WAV filer.

Søger du efter et godt lydoptagerprogram, som samtidig er gratis? Så er Free Sound Recorder måske lige noget for dig! Programmet er et anerkendt og godt lydoptager program, og er det førende lydoptager program, og har været det i 10 år i træk.

Programmet fanger hver en lyd på din computer, hvad enten dette er streaming audio broadcasts, konferencer, Skype eller musik fra YouTube. Lyder dette som noget for dig, så læs videre og se hvad Free Sound Recorder har af muligheder, formater samt en masse andet, som er nyttigt for dig, når du leder efter et lydoptagerprogram.

Hvad kan programmet?

Free Sound Recorder gør det muligt for dig at optage musik fra flere forskellige websites, eksempelvis Grooveshark eller YouTube. Herved skal du altså ikke betale en masse penge for nye udgivne sange og albums som du ønsker at lytte til. Programmet er en pæn lydoptager og sparer dig for penge, og er derfor et rigtigt smart program. Derfor er det nu muligt for dig at nyde den indspillede online musik på din ønskede musikafspiller. Det er endda også muligt at få sangene eller album over på en CD ved at spille den over, hvis du ønsker at lytte til det i bilen eller på dit anlæg derhjemme.

Hvis du er typen som nyder at lytte til Internet Radio, kan programmet hjælpe dig med at lytte til dine yndlingsstationer fra verden over. Så hvad enten dine yndlingsprogrammer omhandler emner som religion, sport eller musik, så er dette muligt for dig. Free Sound Recorder gør det muligt for dig at søge på stationer på de forskellige kategorier, hvor du her kan tilføje dem til din ønskede liste.

Samtidig med at programmet har en masse smarte og brugbare funktioner, er det også rigtigt nemt at benytte sig af. Det er muligt at indspille lyd fra en mikrofon, streame noget lyd fra nettet eller bruge eksterne input-ender, som eksempelvis CD’er, LP’er, kassettebånd samt fra din telefon. Derudover er det også, som tidligere nævnt, muligt at indspille lyd fra andre programmer, eksempelvis Winamp og Media Player. Selvom programmet er nemt og gratis, betyder det ikke at kvaliteten ikke er god. Kvaliteten er nemlig i top, som er sikret ved hjælp af den indbyggede avanceret lydoptager.

Formater og muligheder

Free Sound Recorder har et hav af muligheder, og er en perfekt lydoptager. Du kan optage lige hvad du ønsker, hvad end det er din egen stemme fra en mikrofon, musik fra en hjemmeside eller hvilket som helst lyd du ønsker, idet programmet arbejder direkte med dit lydkort. Programmet er et nemt og brugervenligt softwareprogram, hvilket giver dig mulighed for at optage lyd fra dit lydkort. Derudover kan du gemme optagelsen direkte som MP3-, WMA- eller WAV-filer.

Som tidligere nævnt har programmet en indbygget avanceret lydoptager, som producerer optagelser af høj kvalitet. I programmet er der 3 trin, hvor du i løbet af disse 3 trin kan få enhver lyd optaget direkte til lydfiler, uden at du bliver forstyrret af unødvendig numerisk justering. Det er altså muligt med programmet at optage lyd, som passerer igennem hvilken som helst linje på dit lydkort. Det er endda muligt at optage VoIP opkald eller Internet-telefoni samtaler, når man benytter sig af programmer som eksempelvis Skype, Google Talk og Yahoo voice.

Omkostninger

Free Sound Recorder er, som tidligere nævnt, et gratis program. Derfor er der altså ingen omkostninger forbundet med programmet, hvilket vil sige, at du nemt og hurtigt kan downloade programmet ganske gratis. Dog findes der flere premium opgraderingsniveauer, som er tilgængelige, hvis du har lyst til at prøve kræfter af med en mere avanceret version af programmet, som indeholder flere funktioner.

Andre lydoptagerprogrammer

Hvis du ønsker et alternativ til Free Sound Recorder, så er der faktisk allerede et standard lydoptager i Windows. Dette program optager lyd og gemmer den som WAV-fil, som du kan gemme og konvertere senere. Dog er det et meget simpelt og basalt program, som måske ikke indeholder alle de funktioner som du ønsker. Hvis du blot ønsker at kunne optage og gemme lyd, så er dette Windows program et godt alternativ til dig, som ønsker et simpelt lydoptagerprogram. Brugerfladen for Free Sound Recorder ligner lidt en medieafspiller, som det til dels også er. Dog er den væsentlige forskel på Free Sound Recorder og Windows egen optager, at Free Sound Recorder også kan genafspille optagelserne.

Hvis du derimod ønsker et lydkonverteringsprogram findes der en masse alternativer til netop dette. Et eksempel på dette er Free Mp3 Wma Converter, som er en freeware som er nem og sikker at anvende, samtidig med det også er gratis. Freewaren er yderst brugervenlig, og kan anvendes af de fleste. Så hvis du har nogle lydfiler, som skal konverteres over til et andet format, er dette program helt sikkert en anbefaling værd. Derudover findes der også programmet dBpoweramp, som også har et brugervenligt design, og fungerer som både en musik konverter samt en CD-Ripper. Så hvis du ønsker begge dele i ét samlet program, er det helt sikkert værd at tjekke ud. dBpoweramp foregår i god hastighed, og sikrer orden og overblik, hvilket er en god egenskab, hvis man har mange filer som skal holdes styr på.

Konklusion

Free Sound Recorder er et godt og anerkendt lydoptagerprogram, som har været et førende lydoptagerprogram i 10 år træk, samtidig med at det er ganske gratis. Programmet er nemt og sikkert at anvende, og derudover er kvaliteten af programmet sikret ved at være i top. Kvaliteten er sikret igennem den indbygget avanceret lydoptager, som producerer disse optagelser i høj kvalitet. Programmet kan optage næsten lige hvad du ønsker, hvad enten dette er intern lyd på computeren, såsom fra programmer som YouTube eller Skype, eller eksterne input-enheder, såsom CD’er, kassettebånd eller fra din telefon. Programmet er altså et anerkendt program, som indeholder et hav af muligheder, samtidig med at det nemt at benytte sig af og det er ganske omkostningsfrit. Derfor får programmet en stor anbefaling med på vejen herfra.

Download Free Sound Recorder 10.8.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
16.369

Version
10.8.8

Tilføjet
26-08-2011
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.62 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CoolMedia, LLC
support@coolrecordedit.com
Detaljeret information
Downloads
16.369
Version
10.8.8
Tilføjet
26-08-2011
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.62 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
30-09-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CoolMedia, LLC
4 0 11

Afinstallering af Free Sound Recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Sound Recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Sound Recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Sound Recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.