Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

Dropbox download

Del og synkroniser filer nemt med Dropbox. Dette nyttige program kan hentes gratis lige her.

Først og fremmest, Dropbox er kendt som den førende software inden for fildeling og filsynkronisering. Dette skyldes, at Dropbox effektivt opbevarer dine dokumenter og filer i skyen. Således kan du vælge præcis de filer, du ønsker at downloade, hvilket sparer værdifuld plads på din computer. Desuden, når du lægger en fil i din Dropbox-mappe, kan dem, du har delt mappen med, åbne filen med stor lethed. Alt i alt, Dropbox er en fremragende løsning for dem, der ønsker at organisere deres digitale filer uden besvær.

Fildeling med Dropbox er markant hurtigere end traditionelle metoder som at pakke filer ned eller sende dem via e-mail. Først og fremmest, det er nødvendigt at oprette en bruger hos Dropbox for at starte. Heldigvis, en gratis konto tilbyder 2 gigabyte skyplads, som du kan bruge efter behov. Desuden, der er ingen umiddelbar begrænsning på størrelsen af enkelte filer, så længe de ikke overstiger 2 gigabyte. For dem, der ønsker mere plads, tilbyder Dropbox forskellige abonnementsmuligheder, der giver mere fleksibilitet.

Men hvordan fungerer det?

Dropbox skaber en mappe på dine enheder, som computere og smartphones. Her kan du placere filer, som så er tilgængelige på tværs af dine enheder. Du skal blot logge ind med din bruger. Denne mappe fungerer ligesom en almindelig mappe i Windows, men med den fordel, at dine filer er fuldt synkroniserede og altid tilgængelige.

Dropbox er et sikkert sted for dine filer, hvor kun de, du giver adgang, kan se dem. Dette gør Dropbox ideel til både fildeling og online backup.

Hovedfordelen

Dropboxs største fordel ligger i dens synkronisering. Forestil dig, at du arbejder på et projekt på kontorets computer og gemmer det i din Dropbox-mappe. Når du kommer hjem, kan du med det samme fortsætte arbejdet på din hjemmecomputer, forudsat at du er logget ind med samme bruger. Synkroniseringen sker automatisk, hvilket betyder, at Dropbox automatisk henter dine projekter, så du kan åbne dem uden ventetid.

Du kan vælge at slå synkroniseringen fra eller bestemme, hvilke undermapper der skal synkroniseres. Et andet eksempel er, hvis du arbejder på et dokument på din bærbare i en café. Når du kommer hjem eller tilbage til kontoret, kan du blot åbne din computer med Dropbox, og dokumentet er klar til brug. Dette er også ideelt for grupper, såsom familie, kolleger eller venner, der arbejder på et fælles projekt. I kan "invitere" hinanden til en delt Dropbox, hvilket gør det muligt at synkronisere arbejdet automatisk. Det er ikke nødvendigt at flytte filer manuelt til Dropbox-mappen ved hver ændring. Hvis et dokument eller en fil er gemt i Dropbox fra starten, gemmes ændringerne også automatisk der.

Mulige alternativer

Der eksistere en del forskellige fildelingsmetoder, og hvis vi snakker tekstdokumenter, så er Google Docs ekstremt populært. Google Docs er et fremragende produkt, men kan hurtigt ende med at blive langsomt hvis der bliver placeret for mange filer i projektet. Hvis du har prøvet både Dropbox og Google Docs, så vil vi referere til vores fildelingskategori, som du finder på dette link. Her kan du finde et hav af software, og helt sikket et som er passer dig bedst.

Design og Brugeroplevelse

Dropbox fremstår med en klassisk farvekombination af hvid og blå, hvilket skaber et tidsløst og minimalistisk design. På fuldskærm er Dropbox yderst overskueligt og nemt at navigere i. Når programmet minimeres, ligger det diskret i bunden af skærmen.

Selvom brugerfladen kan virke overskuelig, kan de hyppige notifikationer ved ændringer i Dropbox-mappen være irriterende. Heldigvis, disse meddelelser kan deaktiveres, selvom nogle kræver et besøg på Dropboxs hjemmeside for at slå dem helt fra. Bortset fra denne mindre ulempe, er designet generelt godt modtaget.

Konklusion

Dropbox er yderst brugbart, både til erhvervs- og personligt brug. Med dagens hurtige internetforbindelser er synkroniseringen effektiv og glidende. Dropbox sikrer også, at deres servere kan håndtere stor trafik, hvilket vi har bemærket gennem vores mange års brug uden servernedbrud. Programmet opdateres jævnligt med forbedringer inden for design, hastighed og sikkerhed, hvilket sikrer, at Dropbox forbliver relevant i fildelingsverdenen. De fleste har brug for et pålideligt system til filudveksling, og Dropbox leverer. Med Dropbox elimineres behovet for USB-nøgler, hvilket gør det til en favorit både privat og på arbejdspladsen.

I sidste ende, Dropbox er uden tvivl et fremragende program, som vi varmt kan anbefale.

Leder du efter DropBox til Mac? Klik her.

Download Dropbox her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
4.490

Version


Tilføjet
09-03-2011
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS & Android

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Dropbox, Inc.
Detaljeret information
Downloads
4.490
Version
Tilføjet
09-03-2011
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS & Android
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
05-01-2024
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Dropbox, Inc.
3 0 12
100 kr

Afinstallering af Dropbox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dropbox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dropbox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dropbox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.