Programmer » Internet / Netværk » Download Managers

Download Accelerator Plus (Dansk) download

Få download manageren Download Accelerator Plus gratis lige her.

Med en god download manager kan du optimere hastigheden på dine downloads, så du ikke skal bruge ekstra tid og kræfter på at vente. Så kan du bare downloade alle de filer, både store og små, alt det du vil, og endda også på engang, uden at skulle gå på kompromis med hurtigheden. Med Download Accelerator Plus, også forkortet DAP, kan du få hurtig download og mange andre fede fordele, uden at skulle investere i dyre og avancerede programmer. Du kan nemlig få denne download manager helt gratis lige her på siden, og så kan du gå i gang med at downloade løs!

En download manager hjælper dig med at downloade hurtigt og nemt

Hvis du er typen, der er vild med downloads, så er en download manager livsnødvendigt. Det er et computerprogram der kan hjælpe dig med at downloade alle de filer du ønsker, uanset format. De fleste webbrowsere har allerede en download manager som en del af deres system, men disse har oftest ikke lige så mange fordele, som f.eks. Download Accelerator Plus, som accelererer hastigheden af dine downloads. De download managere som er en del af webbrowseren er oftest god nok til helt almindelig download, men hvis du ønsker fordele, som f.eks. hurtig download af flere filer på en gang, nem konvertering og øget sikkerhed, så bør du anskaffe et program som DAP.

Hvordan fungere denne download manager?

Download Accelerator Plus er som sagt en download manager der søger for, at du kan downloade dine filer så hurtigt som muligt, så nemt som muligt. Programmets har udstyret med smart teknologi, der kan hjælpe med at øge hastigheden på dine downloads, ved at beordre flere download-kilder til at koncentrere sig om samme fil på en gang. Download Accelerator Plus er nok et af de mest anbefalede download accelerator programmer du kan få fingre i gratis, og ved en enkelt Google-søgning kan du garanteret finde mange anmeldelser. Den version der er tilgængelig her på siden. Bør være i harmoni med browseren og understøtter bl.a. proxy, multi-server downloads mm. Programmet er nemt at downloade, og virker så snart du har hentet det, så det er bare om at komme i gang med at downloade.

Efter installationen bør du være klar til lynhurtig download af store installationsfiler og download af mange filer på en gang. Udover at det er nemt at benytte, kan du endda få programmet på dansk, du skal bare downloade gratisversionen her fra siden.

Hvilke fordele har Download Accelerator Plus?

Der er mange fordele ved at downloade DAP, udover at du selvfølgelig for hurtig download.

Denne download manager har den fordel, at du faktisk kan set det du er ved at downloade, imens det stadig er i gang. Så hvis du henter en stor fil eller video, som tager tid at hende, kan du snildt begynde at se den, inden at den er downloadet færdig. Med Download Accelerator Plus kan du nemt konvertere dine filer til et andet format. Du kan f.eks. downloade din yndlingsvideo og konvertere den til en hvilket som helst audiofil du ønsker, og det er selvfølgelig helt gratis. Denne download manager har også den fordel, at du kan pause dit download og starte det igen, lige som du ønsker. Dette er en praktisk funktion, hvis der sker noget uventet der for downloadet til at stoppe. Så kan du bare starte det igen.  På den måde styre du nærmest selv download processen, og det skulle gerne være med til at garantere nemt og smertefri download. Derudover har programmet også fokus på din sikkerhed når du downloader. Programmet tjekker de filer du ønsker at downloade, om de eventuelt skulle være usikre eller indeholde noget du ikke ønsker at hente ned på sin computer.

Dette sørger DPA´s AntiVirus-system for, så du ikke behøver at bekymre dig om trojanske heste og andet spyware.

Et lille tip

Hvis du ønsker at downloade Download Accelerator Plus, så anbefaler vi at du ligge scanner din PC for eventuel spyware. Det har stor betydning for din computers sikkerhed og hastighed, at den ikke er infiltreret med uønskede infektioner. Derfor anbefaler vi at du benytter det gratis antivirusprogram Anti Explorator til at tjekker din maskine for uønsket spyware og andre infektioner, der kan være til fare for computeren. Hvis din computer er helt fri for den slags utøj, er der større garanti for at Download Accelerator Plus lever op til dine forventninger, da programmet i så fald vil fungere bedst muligt og garantere hurtig download.

Andre download manager programmer

Der findes mange forskellige download manager, og det gælder jo bare om at vælge den der passer bedst til dine behov. Download Accelerator nok den hurtigste, mest benyttede og bedst anbefalet. Den er hurtigere og har flere fordele end den download manager som Windows benytte, dog fungere den udmærket. Der er også GetRight, som er en god download manager med lidt flere fordele end Windows, men færre end DAP. GetRight optimerer også dine downloads, så det går så nemt og hurtigt, som det er muligt. GetRight benytter nogenlunde samme teknologi som Download Accelerator plus, og har også en pause/start funktion. Begge to er ret gode programmer, som kan hver sit.

Konklusion

Download Accelerator Plus er et godt program til dig, der ønsker at downloade store mængder dobbelt så hurtigt som du plejer. Med denne download manager bliver det nemmere og hurtigere at hente lige det man ønsker. Programmet har mange fede fordele, der udover hurtighed også kan garantere din sikkerhed når du downloader, ved at scanne de ønskede filer. Det er altså et program der hjælper dig til sikkert at færdes blandt de mange gratis downloads på nettet. Derudover gør programmet også brug af en konverter, der kan konverter lige den fil du ønsker, til et andet format. Det er et smart program, der er nemt at downloade og som har en masse gode fordele, og så er det endda helt gratis lige her.

Download Download Accelerator Plus (Dansk) Free 10 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
57.000

Version
Free 10

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.9 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Speedbit
sales@speedbit.com
Detaljeret information
Downloads
57.000
Version
Free 10
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.9 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Speedbit
4 0 1334

Afinstallering af Download Accelerator Plus (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Download Accelerator Plus (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Download Accelerator Plus (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Download Accelerator Plus (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.