Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Icecream Ebook Reader download

Download Icecream Ebook Reader (dansk) gratis her

Er du en rigtig læsehest? Ja, velkommen i klubben, der er skam mange af os, og det er skønt. Bøger og deres historier kan gøre så meget godt for os mennesker. Vi lærer om os selv, om verden og at tænke på nye måder fra nye perspektiver. 

I disse moderne tider kan man nu også læse hele bøger på sin computer! Det er smart, hvis man er på farten eller rejser, og ikke kan få plads til hele sin Harry Potter samling i kufferten. Men for at læse bøger på computeren skal man bruge noget software som Icecream Ebook Reader. 

Transformér din skærm om til en Ebook reader

Med Icecream Ebook Reader kan du konvertere hele din skærm om til en smart og lækker Ebook reader. Det eneste du skal gøre, er blot at trække din ebook-fil ind i programmet, og den vil med det samme åbne op for bogen, og lade dig browse, som du lyster. 

Du kan også oprette dit helt eget bibliotek inde i programmet. Icecream Ebook Reader husker nemlig alle de bøger, du har loadet ind i programmet, så du hurtigt og nemt kan åbne dem op igen en anden gang.

Simplicitet og design - En god opskrift

Når man skal give sin software et godt design, så er simplicitet normalt målet. Programmet skal se fint og smooth ud, selvfølgelig, men det skal også være nemt at bruge. Det er ikke mange, der har lyst til at bruge timer på at lære det mest basale. 

Heldigvis er Icecream Ebook Reader skabt med dette for øje. Når programmet startes, skal du blot trække din fil ind i programmet, og så er du good to go.

Når du har brugt programmet til at læse flere bøger, kan du blot klikke på knappen “Bibliotek” i toppen, og få en fin liste over dine bøger, så du hurtigt kan åbne op for dem igen.

Pro eller ej?

Icecream Ebook Reader er kategoriseret som Freemium Software. Det vil sige, du kan downloade programmet gratis, men funktionerne er begrænsede og andre skal betales for. Ved at opgradere til Pro kan du låse op for fuldskærm, kopiering af tekst fra bogen, mulighed for noter i programmet samt at lave kategorier i biblioteket. 

Pro koster en engangsbetaling på $19.95 og giver dig to livstidslicenser. 

Mere fra Icecream

Icecream tilbyder meget forskellig software, du kan bruge i din hverdag. Et eksempel er Icecream PDF Converter, der lader dig konvertere og flette PDF-filer. Hvis du vil læse mere om eller downloade Icecream PDF Converter kan det gøres gratis her.

Konklusion

Icecream Ebook Reader giver dig en fed og underholdende oplevelse med e-bøger. Programmet er let at bruge, og så er det også for det meste gratis. Det kan kun anbefales.

Download Icecream Ebook Reader 5.21 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
780

Version
5.21

Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
28.3 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Icecream Apps
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
780
Version
5.21
Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
28.3 Mb
Licens
Demo
Opdateret
22-07-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Icecream Apps
0 0 1

Afinstallering af Icecream Ebook Reader

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Icecream Ebook Reader fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Icecream Ebook Reader, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Icecream Ebook Reader være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.