Programmer » Generelt » Styresystemer

LDPlayer download

Download emulatoren LDPlayer gratis her

Har du nogensinde haft lyst til at spille mobilspil på din computer? Eller bare generelt kunne få lov til at bruge apps, der normalt kun er forbeholdt mobilen på din computer? Så er der håb forude. Computere og telefoner er to forskellige stykker hardware, men de er drevet af software. Derfor kan man sagtens emulere at android-styresystem på sin computer.

Et program som LDPlayer er en sådan Android emulator, og herunder går vi igennem de forskellige fordele og smarte ting, man kan bruge sådan en til.

Nyd mobilapps på din computer

Mange forskellige devices og konsoller har deres respektive eksklusive programmer og software, som man ikke kan hente på de andre og omvendt. Det kan være ret frustrerende, enten fordi, man ikke har adgang til et bestemt device, eller man bare gerne vil bruge ét device til sine forskellige behov. 

Telefoner har rigtig mange gode apps til kommunikation og underholdning. Instagram er et godt eksempel, der har en rigtig dårlig computer-version. Ved at hente en emulator som LDPlayer kan man dog bruge sine mobilapps på computeren, og derved omgå de trælse barrierer der er mellem devices. 

Dette gælder desuden også spil. Telefonen har mange sjove spil, du ikke kan få på computeren normalt. Så hvis man generelt nyder telefonspil, men gerne vil have dem op på en stor skærm med bedre performance, så er det her løsningen. 

Design kendt fra Android

LDPlayer er som sagt en Android emulator, og det betyder også at designet i programmet minder meget om det, du ville finde på en Androidtelefon. Programmet startes, og du føres ind til startskærmen, hvor du vil finde de apps, der kommer pre-installeret på de fleste Android phones inklusiv selvfølgelig Play Store. 

Generelt set fungere hele programmet som din telefon, forskellen er bare, at du her bruger dit fysiske tastatur og så en mus. Det kan være en fordel for nogle, og måske ubehageligt for andre. Det største designmæssige problem kan være performance i forhold til dit keyboard i forskellige spil. Det kan godt kræve lidt manuel tinkering, hvis man vil have det til at fungere optimalt. 

Supplerende software

Der findes emulatorer til næsten alle devices. Hvis du er en stor fan af SNES-spil fra de gode gamle 90’ere kunne det være en god idé at kigge på Bsnes. Med Bsnes kan du simulere den gamle SNES-konsol. Hvis du vil læse mere om og downloade Bsnes kan det gøres gratis her.

Konklusion

LDPlayer er en hurtig og effektiv Android-emulator, der ikke tærer for hårdt på dit systems ydeevne. Hvis du vil spille og bruge mobileapps/spil på dit system er programmet her anbefalelsesværdigt.

Download LDPlayer 4.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
90

Version
4.0

Tilføjet
19-05-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.78 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Xuanzhi International Co., Limited
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
90
Version
4.0
Tilføjet
19-05-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.78 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
19-05-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Xuanzhi International Co., Limited
0 0 1
100 kr

Afinstallering af LDPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere LDPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find LDPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle LDPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.