Programmer » Utilities » Diverse utilities

Bsnes download

Download emulatoren Bsnes gratis her

Gamle Nintendo spil har en charme uden lige. De kommer fra en tid, hvor videospil virkelig var noget særligt, og er derfor husket af mange. Så det ville ikke være underligt, hvis du besluttede dig for at ville prøve dem igen.

Men det er ved at være lang tid siden, de gamle Nintendo konsoller var aktuelle, og de fleste af de ældre spil er ikke længere i produktion. Derfor kan det være, du ikke længere har din Gameboy, eller måske kan du bare ikke finde dit spil til ordentlige penge.

Derfor kan du i stedet downloade en emulator som Bsnes, der kan simulere spillene for dig på din computer.

Spil de gode game retrospil på din PC

En emulator emulerer gamle spil fra forskellige uaktuelle konsoller på din computer. Det vil sige, den fungerer som en Gameboy etc. på dit PC system. 

Og hvad gør man så med spillene? De gamle cartridges er ikke bygget til computeren, så dem kan man ikke bruge. Derfor er der oprettet et filformat, man kan porte spillene over på, så en emulator kan starte dem.

Dette filformat hedder ROM, og der eksisterer nærmest en port til alle gamle spil, der er blevet lavet til Nintendo konsoller.

Bsnes er en snes emulator til snes games, og her kan du så loade dine ROMS op på, og spille spillene, som var din computer en Gameboy f.eks. Der er desuden også en HD Mode med, så du kan få bedre opløsning på dine gamle spil, hvis det er interessant for dig. 

Et overskueligt design

Processen her kan godt lyde lidt udfordrende, men det er lettere end som så.

Når du starter Bsnes op åbnes der et vindue med en sort skærm og en værktøjsbar i toppen. Værktøjsbaren har forskellige funktioner såsom System, hvor du kan loade saves fra dine spil eller forbinde en controller. 

Så er der Settings, hvor du kan justere generelle ting i programmet, såsom opløsning, lydniveau etc. Slutteligt har du Help-knappen, hvor du kan finde mere udførlige vejledninger til de komplicerede aspekter. 

Vil du starte et spil i Bsnes skal du blot trække ROM-filen ind i den sorte boks, og programmet vil automatisk vide, hvad du ønsker det skal gøre. Det starter spillet op, og så er det ellers bare at komme i gang. 

Alternativ software

Der findes mange forskellige emulatorer, man gratis kan downloade til forskellige konsoller. Her kan anbefales FS-UAE Amiga Emulator, der er en emulator til den gamle Amiga. Er der spil derfra, du gerne vil prøve igen, så kan du starte her. FS-UAE Amiga Emulator kan downloades gratis her.

Konklusion

Bsnes er en fantastisk lille emulator til dig, der gerne vil nyde dine gamle yndlingsspil igen på din computer. Derfor kan det kun varmt anbefales.

Download Bsnes 1.1.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
94

Version
1.1.2

Tilføjet
23-10-2019
Kompatible systemer
Windows, MacOS, Linux

Størrelse
4.1 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Byuu
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
94
Version
1.1.2
Tilføjet
23-10-2019
Kompatible systemer
Windows, MacOS, Linux
Størrelse
4.1 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Byuu
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Bsnes

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bsnes fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bsnes, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bsnes være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.