Programmer » Generelt » Biblioteker

Music Collection download

Download Music Collection gratis her

Er du typen, der samler på musik? Og her menes der altså ikke Spotify Playlister, men fysiske kopier af albums. Hvis man går rigtig til den, vil man hurtigt opleve, at ens samling kan vokse en over hovedet. Hvad er det man har, hvad har man ikke, og hvad vil man gerne have?

Et program som Music Collection er behjælpeligt her. I Music Collection kan du kategorisere alle dine plader, CD’er, kassettebånd, you name it. Du kan lave lister over din samling sorteret i genre, med kunstner og meget andet.

Opret en oversigt over din musiksamling

En musiksamling kan som sagt ret hurtigt vokse en over hovedet. Hvis man er en dedikeret samler, så kommer der nye tilføjelser til månedligt, måske endda ugentligt. Så kan man hurtigt komme til at glemme, hvad man rent faktisk har af skatte i sin samling. Måske kan de endda være noget værd, hvis man vil sælge i fremtiden? Så er det godt at vide, man har dem. 

Med Music Collection kan du lave en eller flere samlinger. Det kan være en god idé, at lave flere, hvis man f.eks. vil sortere sin musik efter genre. I en samling, kan du indtaste dine albums med al den information, du kan finde på skiven. Bandnavn, albumnavn, udgivelsesår, besætning, producer, mixer, barcode, land hvor albummet er trykt etc. Du kan altså gå helt ned i detaljen for at virkelig holde styr på, hvad du har. 

Andre smarte funktioner

Hvis du er lidt doven, kan du også tilføje albums direkte fra internettet af. Music Collection er nemlig forbundet til en hjemmeside, der hedder Discogs, som er en handelsplads for musik i alle formater. Hvis man har en gratis account på Discogs, kan man importere den version af ens album, man har direkte ind i programmet med billeder og det hele. 

Du kan også lave en “låneoversigt”. Hvis du typisk låner musik ud til venner og familie, så sker det jo nogle gange, man glemmer, hvem man har lånt noget til, og hvad man egentligt lånte dem. Med låneoversigten kan du skrive ind, hvem du har lånt til, hvad du har lånt, hvornår du lånte det ud, og hvornår du tænker, du gerne vil have det tilbage igen. 

Et design der giver sig selv

Komponenterne af Music Collectors design er kort sagt sat logisk op. I toppen har du en mindre værktøjslinje, og under den endnu en linje med dine hovedfunktioner. 

I venstre side har du en oversigt over dine samlinger/mapper, og den centrale del af skærmen samt den højre er dedikeret til at vise dig oversigten over din samling.

Supplerende software

Hvis du skal på farten, så er det svært at hive sine plader og CD’er med for at nyde sin musik (medmindre man kører i sin egen bil). Derfor er det en ret god idé at anskaffe sig en streamingtjeneste til musik, så du altid har dine yndlingsnumre ved hånden, hvor end du er i verden. Et helt oplagt valg er naturligvis Spotify, som vi alle nok kender ret godt. Hvis du vil læse mere om eller downloade Spotify kan det gøres gratis her.

Konklusion

Hvis du er en avid musiksamler, der trænger til et værktøj, der kan give dig et overblik over dine besiddelser, udlån og meget mere, så er Music Collection nok lige noget for dig.

Download Music Collection 3.2.8.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
273

Version
3.2.8.0

Tilføjet
15-09-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
7.48 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
GSoft4U
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
273
Version
3.2.8.0
Tilføjet
15-09-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
7.48 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-09-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
GSoft4U
0 0 1

Afinstallering af Music Collection

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Music Collection fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Music Collection, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Music Collection være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.