Programmer » For virksomheder » Organisering

ClickCharts Diagram & Flowchart Software download

Download ClickCharts Diagram & Flowchart Software gratis her

Står du og skal lave en præsentation på arbejdet eller på dit studie omkring noget abstrakt? Så kan det være en rigtig god ide at lave et flowchart eller et diagram. For når man skal præsentere eller diskutere abstrakte fænomener og ideer, så kan man hurtigt blive forvirret, når der er mange bolde i luften, man skal holde styr på. 

Derfor er det også typisk, man i undervisningen skal lave kreative ting, til at manifestere det abstrakte. Når vi kan se det foran os, så giver det langt det meste af tiden også mere mening. Derfor er det en god ide at alliere sig med et program som ClickCharts Diagram & Flowchart Software. 

Lav dine egne mind maps, flow charts og diagrammer

At skulle lave sine egne charts i hånden kan hurtigt blive en udmattende og træls affære, Men heldigvis er der nærmest gratis software til alt i dag. Dette gælder også for charts. 

Med ClickCharts Diagram & Flowchart Software kan du hurtigt skabe dine egne mind maps, diagrammer og flowcharts lige som du vil have dem på kort tid. Du kan med fordel gøre brug af en chart template. Så får du med det samme et flowchart, for eksempel du selv kan rykke rundt på efter behov. Du kan dog også bare starte med et blank canvas, og bygge det fra bunden. 

Du kan også tilføje image files til dine charts, for at gøre det helt pænere og mere elegant. Det øger også kun folks forståelse af de emner, du diskuterer. 

Simpelt men effektivt design

ClickCharts Diagram & Flowchart Software har et design, der sætter brugervenligheden i top. Programmets brugerflade består hovedsageligt af to menuer, du bruger til at lave dine charts. Den største menu, som befinder sig i midten af skærmen, er hvor du kan se dit flowchart. Menuen er også suppleret med mål i toppen, så du kan lave dine charts i en størrelse, du har brug for. 

Ude til venstre har du “byggemenuen”. Her har du de forskellige figurer, du kan trække ind på dit canvas, for at lave dine charts. Der er også pile og “connectors”, så du kan forbinde de led, der relaterer til hinanden. 

Supplerende software

Hvis du arbejder i en virksomhed, og står med mange projekter, der skal fuldføres, kan du med fordel gøre brug af Logframer. Logframer holder styr på dine projekter, og dine medarbejdere, kan også få adgang til dem og lave ændringer efter behov. Det logistiske problem med projekter løses altås hurtigt og elegant. Hvis du vil læse mere om eller downloade Logframer, kan det gøres gratis her.

Konklusion

ClickCharts Diagram & Flowchart Software gør det let for dig at diskutere og videregive information om komplekse processer, fænomener og ideer. Programmet gør dit arbejds- og studieliv en hel del lettere, og derfor kan det kun anbefales på det varmeste.

Download ClickCharts Diagram & Flowchart Software 5.08 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
464

Version
5.08

Tilføjet
15-11-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.844 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NCH Software
Detaljeret information
Downloads
464
Version
5.08
Tilføjet
15-11-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.844 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
13-03-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NCH Software
5 0 2

Afinstallering af ClickCharts Diagram & Flowchart Software

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ClickCharts Diagram & Flowchart Software fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ClickCharts Diagram & Flowchart Software, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ClickCharts Diagram & Flowchart Software være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.