Programmer » For virksomheder » Organisering

ClickCharts Diagram & Flowchart Software download

Visualiser dine idéer med ClickCharts Diagram & Flowchart Software. Det er gratis, og kan downloades her

Diagrammer og flowcharts er perfekt værktøj til idegenerering, brainstorm eller konceptudvikling. ClickCharts Diagram & Flowchart Software har indbygget en række diagrammer og flowcharts templates, som gør det ekstremt let at skabe en visualisering for dig eller eventuelt en kunde. Du slipper i bund og grund for selv, at skulle opsætte det hele. Du har rig mulighed for tilføjelser af tekst eller udvidelser af diagrammer og flowcharts. Derudover så er programmet udviklet en til række styresystemer. Windows, Mac, Android og Kindle er understøttet. Du finder Windows-versionen direkte her på siden, hvis du ønsker de alternative versioner, så bedes du benytte dette link.

Installation af programmet er ligetil, det eneste du skal gøre er at acceptere betingelserne for brug. Derefter er programmet klar til brug. Det fylder desuden stort set ingeting, og er lynende hurtigt at benytte. Brugervenligheden er også let i top, med det simple og tidsløse design, som gør at programmet altid er attraktivt at bruge. Man finder alle funktioner hvor man ønsker de skal ligge, og der er derfor ingen forvirring ved benyttelse af programmet.

Som konklusion må vi sige at ClickCharts Diagram & Flowchart Software fungerer som forventet. Programmet gør det simpelt at visualisere hvad end man ønsker. Man kan med lethed opstille arbejdsmetoder, ideer og hvad man ellers ønsker. Så hvis man eksempelvis ønsker at forøge produktiviteten i en virksomhed, så kan du med dette program få overskud over din problemstilling, og ende med en løselig konklusion.

Download ClickCharts Diagram & Flowchart Software 2.14 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
437

Version
2.14

Tilføjet
15-11-2017
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse
0.844 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NCH Software
Detaljeret information
Downloads
437
Version
2.14
Tilføjet
15-11-2017
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10
Størrelse
0.844 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NCH Software
5 0 2

Afinstallering af ClickCharts Diagram & Flowchart Software

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ClickCharts Diagram & Flowchart Software fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ClickCharts Diagram & Flowchart Software, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ClickCharts Diagram & Flowchart Software være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.