Programmer » For virksomheder » Organisering

Logframer download

Med Logframer kan du organisere dine projekter i et enkelt dokument. Logframer er gratis og downloades her.

Projektstyring kan være en smerte for en virksomhed. Der er mange parametre, som skal opholdes og opdateres konstant. Logframer lader dig organisere hele projektet i et overskueligt dokument, og andre deltagende i projektet kan også gå ind og ændre, og hjælpe til hvis det skulle ønskes.

Logframer er et meget populært program, og af god grund. Det fungerer fremragende, og designet er ikke til at klage over, taget i betragtning af at det er gratis. Programmet bliver desuden også benyttet af en del virksomheden, velgørenhedsorganisation og regeringer. Programmet fylder kun 0.4MB, og kan derfor knapt mærkes, at det overhovedet er installeret på din computer.

Uanset hvilket form for projekt du sidder med, så er Logframer helt sikkert et værktøj, som er værd at have med sig. Det er forholdsvis let at sætte sig ind i, og det støtter en del forskellige formater. Du har mulighed for at skabe dig et GANT-Chart, GPIT eller hvad du ellers er vant til at benytte som projektstyringsværktøj. Du kan desuden også eksportere til Word og Excel efterfølgende.     

Download Logframer 3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
490

Version
3.0

Tilføjet
10-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
FaciliDev
Detaljeret information
Downloads
490
Version
3.0
Tilføjet
10-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
FaciliDev
5 0 2
100 kr

Afinstallering af Logframer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Logframer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Logframer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Logframer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.