Programmer » Browsere » Add-on

Adblocker for Chrome download

Bloker reklamer med AdBlock for Chrome. Download det gratis her.

Reklamer på internettet kan være meget forstyrrende og decideret ødelæggende for din browser-oplevelse. Derfor kan du med fordel gøre brug af Google Chrome-udvidelsen AdBlock, som blokerer for reklamer på internettet.

AdBlock er den mest populære udvidelse til Chrome med over 60 millioner brugere. Du får altså et helt fantastisk program, som gør din oplevelse på internettet meget bedre.

Hurtigere browsing

Udover at du selvfølgelig bliver fri for irriterende reklame og marketingskampagner, når du surfer på internettet, så bliver din browser faktisk også hurtigere, hvis du gør brug af AdBlock. Har du ikke en udvidelse installeret, som blokerer reklamer, så skal din browser bruge en masse tid og energi på at indlæse reklamerne på hjemmesiderne. Dette spares væk, når reklamerne blokeres.

Skræddersy din oplevelse

Programmet begynder helt automatisk at blokere for reklamer, men det betyder ikke, at du ikke selv kan tilpasse det efter dine behov. Du kan nemlig selv bestemme, hvilke sider som programmet skal være aktivt på.

Er der hjemmesider, hvor du gerne ønsker at se reklamer, kan du blot gå ind på disse, og her sætte programmet til ikke at være aktivt. Dermed sørger programmet selv for at slå sig selv fra, når du indlæser siden. Dette indikeres ved, at det røde AdBlock-logo skifter til et grønt i din browser.

Sådan får du AdBlock

Som nævnt er der tale om en udvidelse til Google Chrome. Netop derfor kan du heller ikke gøre brug af programmet, hvis du bruger en anden browser end netop Chrome. Når du klikker på download her på siden, sendes du til Chrome Store, hvor du gratis og lynhurtigt kan installere udvidelsen direkte i Chrome.

Du finder derudover også mange flere informationer omkring programmet og dets muligheder inde på Chrome Store.

Brugervenlighed

På trods af programmets store popularitet, kan man ikke ligefrem sige, at programmet fokuserer meget på brugernes oplevelse. Udover programmets primære opgave med at fjerne reklamer for dig, så får du ikke meget andet ud af programmet. Det kan selvfølgelig også ses som en positiv ting, eftersom at du netop blot får det, du leder efter. Programmet er desuden kun på engelsk, hvilket for nogen kan vise sig problematisk, men eftersom at programmet netop ikke er større, er der heller ikke særligt mange tekststykker til stede, som du i værste tilfælde må oversætte for at forstå. Selve designet er super brugervenligt, eftersom det lille røde logo altid er at finde øverst til højre i din browser, mens det som nævnt skifter farve til grønt, når du har deaktiveret det på en side.

Alternativer

 Der findes utroligt mange adblocker-programmer på internettet, og mange af dem er også gratis ligesom AdBlock. Derfor kan du roligt udforske de mange forskellige programmer og deres muligheder, inden du vælger, hvilken adblocker der er den bedste for dig. Et af de programmer som muligvis kan være interessant for dig, er Easy AdBlocker, der ligesom AdBlock også er en Google Chrome-udvidelse, og som også er meget populær. En anden adblocker på markedet er AdGuard Adblocker, som dog ikke er en udvidelse. Denne virker derfor også med andre browsere end Chrome, og du kan derfor sagtens benytte den, hvis du eksempelvis bruger Firefox, Opera, Safari eller Microsoft Edge.

Konklusion

AdBlock til Google Chrome er et must-have, hvis du ønsker at komme af med reklamerne på internettet, når du surfer. Programmet bruges af mere end 60 millioner verden over, og sparer også din browser for en masse tid og energi, hvilket gør din browsing langt hurtigere.

Download Adblocker for Chrome 2.14 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.085

Version
2.14

Tilføjet
26-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Getadblock
Detaljeret information
Downloads
1.085
Version
2.14
Tilføjet
26-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Getadblock
5 0 3

Afinstallering af Adblocker for Chrome

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adblocker for Chrome fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adblocker for Chrome, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adblocker for Chrome være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.