Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

AdGuard adblocker download

Få et program der kan beskytte dig mod reklamer i din Chrome browser. Download det gratis her.

AdGuard adblocker er virkelig et hurtigt og let reklamestopperprogram til Chrome browsere. Det bruger halvt så meget hukommelse som andre populære løsninger: Adblock, Adblock Plus, Adblock Pro, Adblock Premium og andre ABP kloner. AdGuard kan håndtere Anti-Adblock scripts. Du behøver derfor ikke at slukke for AdGuard adblocker, når du besøger hjemmesider med Anti-Adblock scripts.

Ved at aktivere "spyware og sporing filteret" i AdGuards indstillinger fjerner du fuldstændigt alle former for sporing fra internettet. AdGuard har en af de største tracker filter, der indeholder mere end 5.000 regler. Det er endnu større end databaserne Ghostery® og Disconnect har.

Er du træt af alle de ”Like” knapper og andre widgets der angriber alle de websider du besøger? Bare aktivere AdGuards "Social media filter" og glem alt om dem.

AdGuard adblocker har en database med mere end 1.400.000 skadelige hjemmesider. AdGuard kan blokere domæner der er kendt for at sprede malware, og beskytte din computer mod virus, trojanske heste, orme, spy- og adware. AdGuard sænker virkelig risikoen for virusinfektioner og forbyder adgang til skadelige websteder for at forhindre potentielle angreb.

Download AdGuard adblocker 1.0.3.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.298

Version
1.0.3.6

Tilføjet
15-12-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adguard
Detaljeret information
Downloads
1.298
Version
1.0.3.6
Tilføjet
15-12-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
14-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adguard
5 0 2

Afinstallering af AdGuard adblocker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AdGuard adblocker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AdGuard adblocker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AdGuard adblocker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.