Programmer » Apple » Programmer til din Mac

HD Video Converter (til Mac) download

Gratis Download af HD Video Converter til Mac

Nu er det muligt for dig at få endnu mere ud af dine flotte højkvalitets videoer. Med HD Video Converter (til Mac), som er udviklet af Aiseesoft Studios, kommer du ikke længere til at stå i situationer, hvor du ikke kan afspille en video i din videoafspiller, fordi formatet ikke er understøttet. Du kan nemlig tage filer (hvad end de er HD eller ej) og lave dem om til et andet, understøttet format. 

Hvad får du i trial/demo versionen frem for den fulde version

I den fulde version er du ikke begrænset i hvor lange dine filer må være; på den gratis prøveversion er der begrænsninger baseret på om din video er længere eller kortere end fem minutter. 

Du kan heller ikke aktivere Intel App Acceleration, som gør, at programmet kører hurtigere og dermed også konverterer hurtigere. 

Med den fulde version har du også mulighed for at hjælp fra den tekniske support, helt gratis. Derudover får du også gratis opgraderinger og opdateringer med, når du betaler for den fulde version. 

Konverter fra og til næsten alle tænkelige videoformater

Du kan læse mere om præcis hvilke formater, der kan importeres fra og hvilke der kan eksporteres i, på dette link.

Generelt set kan man dog sige, at der i programmet er indbygget en liste, som du kan vælge fra. Der er kategorier, såsom ‘Windows’, ‘HD’, Apple iPhone, Powerpoint, og mange, mange andre. Dette gør det utroligt overskueligt at finde det rette format for dig. Du kan importere og eksportere 4K Videoer eller et andet HD format; der er massevis af forskellige muligheder. 

Det er endda muligt at konvertere fra et filformat til et format, som er tilpasset diverse fjernsyn og spillekonsoller. For eksempel kan du gemme din fil i et format, som er understøttet af - og optimeret til - din playstation 4, din Nintendo Wii, PSP, eller Xbox. 

Du kan læse mere om konvertering formaterne og hvilke formater, du kan importere til programmet, på deres side omkring tekniske specifikationer

Mulighed for at redigere dine videoklip direkte i programmet inden eksportering

En af de helt store funktioner i programmet er at du kan redigere din video inden du eksporterer den. Du kan både trimme dele af videoen af, som ikke er nødvendige. Du kan også lave lave overlay forandringer. 

Vi har i vores eksempel valgt at vise en citron i en brusende væske. Du kan ændre farvekombinationen - på denne måde kan vi få citronen til både at ligne en lime, grapefrugt og appelsin, blot ved at trække i en knap. Du kan også justere lys indstillingerne, så videoen enten bliver lysere eller mørkere. Der er også mulighed for at redigere kontrastforholdet, hvilket kan hjælpe med at gøre utydelige videoer mere tydelige. 

Du kan også gøre videoerne 3D i rigtig retro stil, hvilket kan skabe nogle interessante resultater. 

Tilføj vandmærke til dine videoer, så de ikke kan stjæles

Hvis du laver professionelle videoer kan det være en god idé at beskytte dine videoklip på din hjemmeside med et vandmærke. Dette kan du også gøre i programmet udover alle de andre redigerings muligheder. 

Vandmærket kan flyttes rundt som du selv har lyst - du kan både skrive tekst og uploade billedmateriale. 

Konverterer ikke kun video, men også lyd

Programmet går et skridt videre ved også at tilbyde lyd konvertering. Så hvis du faktisk ikke er interesseret i video delen, men til gengæld har nogle sange eller optagede lydfiler liggende, som du ikke kan afspille, så kan du prøve at løbe dem igennem programmet. 

I forbindelse med lyd, er det også værd at nævne, at Dolby Atmos også er understøttet, hvilket er et kendt lydformat som især findes i mange film, da det tilbyder en unik lydoplevelse, som desuden kan tilpasses på et væld af måder. 

Vil du gerne have programmet til din windows enhed i stedet?

Du kan også få HD Converter (til Mac) til din Windows computer. Du kan downloade den gratis version gennem dette link. Her kan du også læse meget mere om de mange funktioner, som følger med programmet. 

Funktionerne er de samme, den er blot bygget med udgangspunkt i et andet styresystem. 

Et andet program fra Aiseesoft, som du også kan installere nemt og gratis

Der er også et andet program fra samme udgiver, som dog ikke arbejder med dine videoer. Aiseesoft Studios’ PDF to ePub Converter (til Mac) kan bruges til at forbedre dine PDF filer. Mange foretrækker nemlig at læse deres e-bøger i ePub format, da læse kvaliteten ofte er højere i dette format. 

Det gør det også nemmere at bruge visse værktøjer, såsom OCR - dette gør det muligt for dig at søge efter ord i din tekst. Der er også andre positive sider ved at skifte over til dette format, som du kan læse mere om på siden ovenfor. Denne findes også både til Mac og Windows. 

Derudover er programmet nemt at bruge, så du kan nemt tilgå det.

Andre multimedie baserede programmer, du bør tjekke ud

5K player (til Mac) gør det muligt for dig at afspille HD videoer på dine Apple produkter. På samme måde som airplay fungerer, kan du streame de store sportskampe og de fedeste nye videoer fra lille skærm til storskærm. Du kan også afspille musik videoer, hvis du skal holde fest og gerne vil have noget flot kørende i baggrunden mens bassen buldrer derudad. 

Udgiveren siger om ImageOptim (til Mac) på dansk, at det er et program, som kan hjælpe dig med at få ryddet lidt op i dine billeder. Programmet sletter ikke dine billeder, men komprimerer i stedet filerne, så de fylder mindre, men stadig har den samme fine kvalitet. Husk dog blot at ImageOptim ikke gemmer en version af den originale fil, så sørg altid for at have en duplikeret fil liggende inden du komprimerer filer, så der ikke ender med at gå noget tabt. 

Video Editor (til Mac) kan bruges til konvertering af video formater og lydformater, meget lig HD converter. Programmet er utroligt brugervenligt, hvilket er hvorfor vi har valgt at tage det med i denne opsummerende sektion.

Konklusion

HD Video Converter er et super godt program - både til Mac og Windows brugere. Med programmet ved hånden kan du redigere dine videoer inden du konverterer dem til et passende format. 

Du kan også lave 3D videoer ud af 2D materiale, samt konvertere lyd formater. 

Profil valget, som er den del af programmet som giver dig muligheder i forhold til præcist hvilket format du gerne vil konvertere til, er en fantastisk tilføjelse til dette program, som får det til at stå i positiv kontrast til mange af de andre konverteringsprogrammer, som der findes derude. 

Download HD Video Converter (til Mac) 9.2.26 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
453

Version
9.2.26

Tilføjet
20-09-2021
Kompatible systemer
Mac OS X 10.6 or above (including macOS Sonoma)

Størrelse
49.67 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Aiseesoft Studios
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
453
Version
9.2.26
Tilføjet
20-09-2021
Kompatible systemer
Mac OS X 10.6 or above (including macOS Sonoma)
Størrelse
49.67 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-09-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Aiseesoft Studios
0 0 1

Afinstallering af HD Video Converter (til Mac)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere HD Video Converter (til Mac) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut HD Video Converter (til Mac)
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk HD Video Converter (til Mac) til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.