Programmer » Apple » Programmer til din Mac

5KPlayer for Mac download

Afspil, download og airplay dine videoer i god kvalitet ved at downloade 5KPlayer her.

I aften kommer alle gutterne over til en hyggelig aften. De sørger for øl, og du lægger hus til.

Du ønsker, at der på dit TV skal køre fede musikvideoer, og ud af højtalerne skal bassen have lov at banke højlydt. Løsningen får du med 5KPlayer. 5KPlayer er et HD video-afspilningsprogram, som kører på Apples styresystemer. Er du Mac-bruger, får du her den perfekte løsning til perfekt afspilning. Populariteten taler for sig selv: mere end 6 millioner downloads vidner om et professionelt og tilgængeligt program, der er let at bruge.

Record Screen, Mirror Display, download, afspil og airplay af videoer og musik er alle sammen muligheder, som du får med 5KPlayer. Dine videoer vil blive afspillet uden vanskeligheder, og videoerne vil blive vist i HD. Er du typen, der er vild med at downloade videoer, så er der mulighed for at downloade dem fra Dailymotion, Facebook, Yahoo, Vimeo, Vevo, Metacafe, Vube, Vine, MTV, UStream og Niconico.

Dine videoer kan gennem 5KPlayer sendes direkte til dit TV, så dine videoer kan komme op på det store lærred, og dermed bidrage til hverdagens festligheder.
Når du åbner 5KPlayer, så kan du vælge hvilken type indhold, du ønsker skal afspilles. De forskellige filtyper strækker sig fra alt lige fra HD-videoer, MP3-lydfiler, online streaming af radio til DVD film.

Der er mange vanskelige afspilningsprogrammer. VLC kan eksempelvis forekomme temmelig kompliceret at arbejde med. 5KPlayer er på dette felt VLCs diametrale modsætning, idet den er let tilgængelig og nem at gøre brug af. Hastigheden er trods dette ikke reduceret, og 5KPlayerens processer er pålidelige. Vil du kunne afspille dine videoer til festen uden at stå og rode med diverse komplikationer, så er det 5KPlayer, du skal have fat i. Selvom programmet er let at bruge, så er det et langt mere kraftfuldt værktøj end eksempelvis Mac OS X’s medieafspiller Quicktime.

Følgende formater kan anvendes i 5KPlayer:
MKV, AVI, MPEG, MP3, MP4, DivX, XviD, WMV, FLAC, AAC, 4K og 5K samt 8K Ultra HD videoer.

Download 5KPlayer for Mac 4.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
828

Version
4.3

Tilføjet
11-09-2017
Kompatible systemer
Mac OS X

Størrelse
38 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DearMob
Detaljeret information
Downloads
828
Version
4.3
Tilføjet
11-09-2017
Kompatible systemer
Mac OS X
Størrelse
38 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DearMob
5 0 2

Afinstallering af 5KPlayer for Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 5KPlayer for Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut 5KPlayer for Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk 5KPlayer for Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.