Blog

Savner du det gode, gamle GTA?

Hvis ja, så læs med her. GTA var det første spil i serien af Grand Theft Auto spil. I denne første version, så man det hele fra oven af og spillet var fængende fra første minut – på trods af den noget simple grafik. Gameplayet var nemlig fantastisk og man havde aldrig set noget lignende før.

Forfatteren til denne artikel havde fået fat i en demo uden at vide, at det var en demo. Det betød, at den kun kunne spilles i 1 minut, inden det sluttede. Det var uforståeligt, hvordan nogen nogensinde kunne gennemføre nogle af missionerne på den tid, men efter et par dages spil, lykkedes det at få startet og gennemført en mission på under 1 minut! 

Er du lidt mere magelig, når det kommer til spil og vil have noget mere avanceret, så kig i stedet nærmere på et af de nyere versioner af GTA. I de seneste går man så meget i detaljer, at du kan tage din bil på værksted og køb al verdens reservedele og gadgets til den. Det er lige før, at du nok også kan få foretaget et tandremsskift.

Står du og skal have foretaget en udskiftning af tandrem i virkeligheden, så er det en god i de, at søge på Google. F.eks. efter ”tandremsskift pris”, eller du kan se mere omkring pris på tandremsskift via linket her.