Spil » Abandonware

Grand Theft Auto (GTA) download

Grand Theft Auto har udviklet sig gennem årene og fået stadigt voksende succes. Grafikken og gameplayet er blevet udvidet markant i forhold til det første program der kom på gaden i 1997. Download det første spil der blev udgivet gratis her.

Grand Theft Auto, eller kort GTA 1997 optrådte for første gang og blev udviklet af DMA Design. Dengang fik det hård kritik for den dårlige grafik og alt for meget vold. Denne kritik blev ignoreret af spillerne, og succesen af serien taler for sig selv.

Du oplever spillet fra fugleperspektiv, og er nødt til at udføre forskellige jobs for flere af byens gangstere i storbyen for at tjene penge. Til de fleste jobs har du brug for en bil, som du selvfølgelig bare tager. Det er ofte nødvendigt at have våben med på missionerne, da jobbene ikke altid er lette og uden fare for selv at blive skudt. Du kan finde våben og sjældne biler nogle steder i byen. Nogle steder kan du lave en killing spree, hvor det gælder om, med et specielt våben, at dræbe så mange mennesker som muligt.
På trods af de mange voldelige tendenser i GTA er det et humoristisk spil, som du sikkert vil savne at spille igen og igen.

DownloadGrand Theft Auto (GTA) (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

782

(Final)
Windows

350 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Rockstar Games
Detaljeret Information
782
(Final)
Kontakt os via email
350 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Rockstar Games
5 0 2
0

Afinstallering af Grand Theft Auto (GTA)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Grand Theft Auto (GTA) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Grand Theft Auto (GTA), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Grand Theft Auto (GTA) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.