Blog

Spil med sans for detaljen

Hvem har ikke prøvet, at starte et lovende spil for at finde ud af, at det falder til jorden, så snart med ”skraber lidt i overfladen”. Med andre ord er der ikke kræset for gameplay og detaljer i spillet. Heldigvis er der en del spil på markedet, der virkelig et veludviklede og med voldsom kræs om detaljen.

 

Bremsekloder til bil i GTA V

GTA V er nyeste skud på stammen (efterhånden med nogle år på bagen) fra Rockstar Games, hvor du kommer på et utal af missioner, både som en del af single-player historien, multi-player delen samt freeplay delen, hvor du bare kan cruise rundt og hygge dig, eller lave ballade alt efter dit temperament. 

Skal du på missioner er det dog essentielt, at du planlægger ordentlig inden da, selvom GTA V er et actionspil. Skal du f.eks. være chauffør i en flugtbil, så er det vigtigt at du kredser for bilen inden da.

Du skal ikke bare have fat i en ordentlig bil, du bør også køre den forbi et af de mange værksteder i byen, som i dette  tilfælde er Los Angeles, for at få tunet motor og montoeret den bedste bremseklods for at optimere jeres flugt-muligheder.

 

Hver lille beslutning tæller i Civilization

Detaljerne i Civilization, hvor du er supreme leader af en nystartet civilization i år 4000 BC, er små men enorme. Dine beslutninger betyder med andre ord enormt meget og skaber ”ringe i vandene” igennem resten af menneskehedens historie. F.eks. kan det gør en verden til forskel, hvor du grundlægger din hovedstad (tæt på korn eller tæt på jern f.eks.) eller om du vælger at prioritere to spejdere frem for et kornkammer.

Men selvfølgelig er det ikke bare beslutninger, der skal gås i detaljen med, selve spillet er også yderst detaljeret udformet både mht. funktioner, gameplay og til dels grafisk.

Vi håber, at du får glæde af mindst et af disse episke spil. God fornøjelse.