Blog

Mal og tegn virtuelt og i virkeligheden

Her på Download.dk har vi i massevis af grafik -og tegneprogrammer, f.eks. det populære Paint.net, som giver dig som bruger en perlerække af værktøjer til at male og tegne virtuelt på computeren. Du kan starte med en blank side, men du kan også åbne eksisterende billeder og fotos for at forbedre, ændre eller benytte dele af dem i nye kreationer. Kun fantasien sætter grænser.

 

Populært software til tegning og maling

Er det på computeren du vil arbejde med grafik og tegninger, så kan du med fordel starte med at kigge nærmere på disse tre programmer, som er de mest populære til formålet her på Download.dk:

 

Maler Glostrup?

Er det derimod maling af dit hus eller lejlighed, som du er interesseret i, så slår software ikke rigtigt til. Her skal du bruge en god, gammeldags maler og her er Google din ven. Søger du f.eks. en maler i Glostrup, så kommer resultatet, som linket også peger på frem. Med så simpel en søgning på Google finder du ofte et af de bedre malere i lige præcis dit lokalområde.

 

Tegn og mal kanvas

Er du til det mere klassiske, kunstneriske, så er det måske tegning på papir eller kanvas, der lokker. Er du helt ny, så skal du måske starte med lidt litteratur (bog eller online) eller måske et online kursus inden for området, som du kan finde via linket. Her har vi igen brugt Google og søgt på ”lær at male og tegne”.

Vi håber at artiklen har hjulpet dig godt i gang med en udviklende, hyggelig fritidsbeskæftigelse, eller måske starten på et professionelt virke som webdesigner eller kunstner. Det kan også være du er blevet afhjulpet med et lavpraktisk problem, som det at finde en god, lokal maler, der har tid og lyst til at tage din opgave i disse opgangstuder.