Blog

Cirkulær økonomi i virksomhedens IT

Et af de nye ord, som vi hører oftere og oftere, er ”cirkulær økonomi”. Og det med god grund. Det er ikke bare godt for miljøet, men også godt for virksomheders og for den sags skyld også privates økonomi.

IT administration er ikke nogen smal opgave og det er samtidig en opgave, der er essentiel for næsten alle virksomheder. Derfor er det vigtigt, at have et fuldt overblik og kontinuerligt træffe de rigtige beslutninger når det kommer til IT løsninger. Det er IT chefens fornemste opgave og er du IT chef, så ved du, at gode tiltag sjældent belønnes, men til gengæld, så lægges der med det samme mærke til fejl i systemerne. Derfor kan det være en rigtig god ide, at alliere sig med firmaer, som 3StepIT, som du finder et link til herover.

De kan nemlig hjælpe dig med IT administrationen samt en effektiv finansiering af IT-udstyret i virksomheden. Og den forbedrede drift og bundlinje i afdelingen vil ganske sikkert vække din direktør og økonomichefens interesse og være et fint kort, at spille til næste lønforhandling.

Videre kan du med fordel browse lidt rundt i Download.dk’s sektion med software til virksomheder, der indeholder rigtig mange gode programmer til virksomhedens drift, hvoraf en pæn del af dem også fås i freeware-licens.

Se f.eks. LeoCall, som digitaliserer og øger udgående salg. Det er et program, der med det samme vil tænde for julelysene i øjnene på salgschefen, der kan se frem til to-cifrede vækstrater i salget, få dage efter LeoCall er installeret.

Kig også i andre relevant sektioner, så som IT Sikkerhed, hvor der findes de bedste løsninger på markedet sammen med gode, gratis freeware-løsninger. Eksempler på sidstnævnt kunne være AVG Free og Bitdefender Free, som begge er ganske glimrende sikkerløsninger, der dækker de fleste behov, selvom de er gratis.