Programmer » For virksomheder » Organisering

LeoCall download

Prøv gratis et effektivt telemarketingprogram med indbygget dialer, som du kan bruge til at optimere kontakten til dine kunder og kundeemner.

Hvis du har en virksomhed, hvor du ofte ringer ud, så har du brug for et program til at holde styr på alle dine kontakter.

LeoCall er et program der nemt effektiviserer og optimerer dine opkald og giver dig et overblik over hvor meget du har ringet, hvem du skal ringe tilbage til og hvornår din næste aftale er. Programmet er cloud baseret og bruges via din browser. Dermed behøver du ikke downloade eller installere noget og du kan bruge det hvor som helst i verden.

LeoCall er simpelt at bruge og interfacet er intuitivt, hvilket er en af de største forcer ved programmet. Du behøver ingen forudgående uddannelse eller træning i at bruge det af samme årsag. Du skal blot registrere dig eller din virksomhed og importere dine kundeemner og du er klar til at gå i gang med en gratis og uforpligtende 14 dages prøve, som også inkluderer en gratis prøve på deres IP telefoni.
I selve programmet er brugerfladen delt op i to vinduer. Systemet viser i venstre side en oversigt over den kunde eller person du skal ringe til med tydeligt telefonnummer og alle de andre oplysninger du ønsker at kende. I den højre side finder du en kalender med en oversigt over alle de emner og aftaler, der ligger klar til dig.

Når du har behandlet et emne vælger du om det var et ”Ja tak” til aftalen, om der ikke var noget svar eller du skal ringe igen en anden gang eller om det var et emne der frabeder sig at blive ringet op igen. Som enkeltperson har du let ved at styre både opsætningen af kampagner. Er I flere i virksomheden, så kræver det blot en administrator, som sætter kampagnen op og herefter bliver emnerne tildelt de enkelte sælgere, som blot ringer løs. Ved denne effektive udnyttelse af tiden, hvor man ikke skal lede efter nye emner, stiger effektiviteten og dermed også indtjeningen i virksomheden. Desuden kan programmet tilpasses den enkelte virksomheds behov. Prøv programmet her i dag.

Download LeoCall 1.3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
626

Version
1.3.0

Tilføjet
30-11-2016
Kompatible systemer
Windows, Linux, Mac OS X

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
LeoCall
Detaljeret information
Downloads
626
Version
1.3.0
Tilføjet
30-11-2016
Kompatible systemer
Windows, Linux, Mac OS X
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
LeoCall
5 0 7
100 kr

Afinstallering af LeoCall

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere LeoCall fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find LeoCall, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle LeoCall være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.