Spil » Til Mac

Pingus til Mac (Dansk) download

Pingus til Mac er et gratis puzzle-spil baseret på Lemmings. Du kan også downloade en version til Windows her.

Keder du dig? Så kan du jo passende få noget sjov ud af Pingus, som er et Lemmings-agtigt spil fyldt med underholdende udfordringer. Du kan downloade det til Windows og Mac her på Download.dk, men der findes også en udgave til Linux her. Vi testede selv spillet på en PC med Windows 7 64-bit.

Målet i det originale Lemmings-spil var at guide en masse små figurer, såkaldte lemmings, gennem alle mulige slags forhindringer. Banerne i dette spil ligner meget originalen, og selvom vi dog ikke har prøvet dem alle, så er de underholdende at spille. Gameplayet fungerer således, at man giver sine små pingerne roller, så de eksempelvis kan grave gennem jord eller svæve i luften.

Alt i alt, så er Pingus et underholdende spil, og da det samtidig også er gratis, kan vi kun anbefale det til vores brugere. Det skal dog siges, at den danske oversættelse af spillet til tider er mangelfuld.

DownloadPingus til Mac (Dansk) 0.7.6.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.149

0.7.6.2
Mac

16.0 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Ingo Ruhnke
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.149
0.7.6.2
Kontakt os via email
16.0 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Ingo Ruhnke
0 0 1
0

Afinstallering af Pingus til Mac (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pingus til Mac (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pingus til Mac (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pingus til Mac (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.