Spil » Kortspil / Kabale

The Elder Scrolls: Legends download

Download et gratis kortspil i velkendt fantasi univers.

The Elder Scrolls: Legends er et gratis kortspil, som er udviklet af Berthesda. Et spilfirma som er velkendt for sine yderst succesfylde spilserier som Fallout, The Elder Scrolls og mange flere. Denne gang har de udgivet et lidt mindre spil. Det er desuden også deres første gratisspil. Det er tilgængeligt til Windows, Tablet og Mac. Du finder Windows-versionen direkte her på siden. Ønsker du resterende version bedes du benytte dette link.

The Elder Scrolls: Legends tager udgangspunkt i Berthesdas fantastiske Elder Scrolls univers. Et univers som er elsket og velkendt af computerspillere gennem flere år. Du imødekommer velkendte monstre, helte og skurke som du helt sikkert har mødt hvis du har spillet Elder Scrolls spillene. Det lyder måske meget som Hearthstone, men spillestilen er aldeles anderledes. The Elder Scrolls: Legends er dog ligeså brugervenligt og tilfredsstillende. Det har dog et langt mere dystert tema end Hearthstone, hvilket bestemt er en velkommen tilgang.

Vi kan ikke andet end at tænke at udgivelsen af The Elder Scrolls: Legends er for at konkurrer med Blizzard Entertainments Hearthstone. Hvilket er ganske forståeligt, men vi vil sige at Berthesda har formået at gøre deres spil unikt så det passer deres stil. Helt sikkert værd at prøve.

DownloadThe Elder Scrolls: Legends 2.5
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

952

2.5
Windows, Mac OS, IOS, Android, Tablet

8.63 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Berthesda
Detaljeret Information
952
2.5
Kontakt os via email
8.63 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Berthesda
5 0 2
0

Afinstallering af The Elder Scrolls: Legends

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Elder Scrolls: Legends fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find The Elder Scrolls: Legends, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle The Elder Scrolls: Legends være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.