Spil » Kortspil / Kabale

3C Poker download

Download her 3C Poker hvor du let og uden de store forberedelser får følelsen af at stå ved et af de legendariske spilleborde i Las Vegas.

Spillet er fyldt med smukke billeder og har et elegant look, som vil give dig lyst til at spille igen og igen. 3C Poker omfatter de mest populære poker varianter: Texas Hold'em, Omaha og Draw Poker.

I denne udgave kan du desuden tage del i turneringer og selv vælge din favorit betting struktur (Limit, Pot Limit eller No Limit) og ønskede modstandere fra en liste med over 12 computerspillere med varierende grader af væddemål, aggressivitet og bluffere.

Download3C Poker 7.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.889

7.1

sales@pokertexasomaha.com
Spil

7 Mb

Shareware

26-10-2004
Kontakt os via email

Klik her

3C

Detaljeret Information
1.889
7.1
Kontakt os via email
7 Mb
Shareware
sales@pokertexasomaha.com
26-10-2004
Kontakt os via email
Klik her
3C
06-01-2014

3 0 3
100 kr
0

Afinstallering af 3C Poker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 3C Poker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 3C Poker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 3C Poker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.