Spil »

Teamspeak download

Dette er den nyeste version af det populære VoIP program, TeamSpeak, som du gratis kan download på denne side.

TeamSpeak 3 er på trods af det, yderst veludviklet i forhold til de tidligere versioner. TeamSpeak er blevet omskrevet til C++ og kerne teknologien i TeamSpeak 3 er fuldstændig ændret. Over 7 års erfaring inden for VoIP har givet producenterne bag TeamSpeak muligheden for at skabe et fleksibelt, kraftfuld og skalerbart VoIP program i den absolutte topklasse.

Det giver dig, som bruger, mulighed for at tilpasse og skræddersy dit TeamSpeak, så det passer til lige præcis dine kommunikations-behov. Nye brugere af TeamSpeak såvel som garvede vil nyde godt af en fuldstændig ny oplevelse i VoIP kommunikation med TeamSpeak 3s overlegne funktionalitet og kraftfulde, nye funktioner.

DownloadTeamspeak 3.0.19.4
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

3.316

3.0.19.4
Windows

29 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Teamspeak Systems
Detaljeret Information
3.316
3.0.19.4
Kontakt os via email
29 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Teamspeak Systems
5 0 1
0

Afinstallering af Teamspeak

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Teamspeak fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Teamspeak, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Teamspeak være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.