Spil » Brætspil

Virtual Chess Clock download

Stor fan af skak eller i det hele taget brætspil? Tag et kig på Virtual Chess Clock, som kan downloades gratis.

Vi er ikke desværre ikke selv skak-eksperter, men hvis du er vild med spillet, så kan du måske også bruge Virtual Chess Clock, som kan downloades gratis her. Værktøjet er designet til at simulere et ægte skakur, men det kan egentlig bruges til at tage tid på alle brætspil med 2 spillere.

Brugerfladen er kort sagt delt op i to forskellige timere, altså en til hver spiller. For at starte nedtællingen eller skifte ur trykker man simpelthen bare på en tast i venstre eller højre side af tastaturet. Disse taster kan ændres inde i programmets indstillinger, og det er også muligt at spille i forskellige tilstande, herunder Sudden death, Fischer og Bronstein.

Alt i alt, så er Virtual Chess Clock et fint nedtællingsur, og vi tror, at de fleste skak- og brætspilsentusiaster vil kunne bruge værktøjet til at tage tid på deres spil.

DownloadVirtual Chess Clock 2.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.337

2.0
Windows & Linux

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Yoann Le Montagner
Detaljeret Information
1.337
2.0
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Yoann Le Montagner
5 0 2
0

Afinstallering af Virtual Chess Clock

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Virtual Chess Clock fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Virtual Chess Clock, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Virtual Chess Clock være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.