Spil » Brætspil

PlayBox download

PlayBox til Windows, som du kan downloade gratis, er en samling af simple brætspil.

På udkig efter nogle simple brætspil til din PC? I så fald kan du passende tage et kig på PlayBox, som er en lille samling af klassiske spil. Vi testede denne version på en PC med Windows 7 64-bit, men det vil sandsynligvis virke på de fleste versioner af Windows.

PlayBox består lige nu af de 6 følgende spil: skak, dam, go, mahjong-kabale, mølle og peg-kabale. I hovedmenuen kan du vælge, hvilket du vil spille, og de fleste af dem er ret underholdende. Hvis du ikke kender spillene, bliver du dog nødt til at læse reglerne på internettet, da disse ikke findes i PlayBox.

Alt alt, så kan vi sagtens anbefale PlayBox til vores brugere, da spillene både simple og underholdende at spille. Du kan også downloade PlayBox til andre operativsystemer på SourceForge.

DownloadPlayBox 1.7
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.462

1.7
Windows

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Markus Mensinger
Detaljeret Information
1.462
1.7
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Markus Mensinger
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af PlayBox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PlayBox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PlayBox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PlayBox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.