Spil » Barn & familie

Omnitux download

Omnitux er en samling børnespil, som er fyldt med en masse lærerige udfordringer. Download det gratis.

Hvis du har været på udkig efter simple og samtidigt lærerige børnespil, så vil du garanteret synes om Omnitux. Du kan downloade det gratis til Windows her, men brugere af Linux kan også finde en version til deres operativsystem inde på udviklerens hjemmeside.

Omnitux indeholder følgende 9 små spil: Mouse manipulation, Associations, Memory cards, Jigsaw puzzles, Differences, Numbers, Writing, Arts og Geography. Det er altså ikke på dansk, men da spillene er så simple, kan det nok samtidigt være en god introduktion til det engelske sprog. Desuden er musikken, som hele tiden spiller i baggrunden, faktisk også ret god.

Vi synes altså, at Omnitux er et fint lille spil, og de fleste forældre med børn vil i hvert fald kunne lidt mindst et par af de små udfordringer.

DownloadOmnitux 1.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

918

1.2
Windows

139.8 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Omnitux
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
918
1.2
Kontakt os via email
139.8 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Omnitux
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Omnitux

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Omnitux fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Omnitux, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Omnitux være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.