Spil » Barn & familie

Multi Maze Mountain download

Lær at regne med det sjove labyrintspil. Download det gratis her.

Den bedste måde at lære at regne på er gennem leg. I dette spil leger du at du er en lille sjov mand der skal finde ud af en labyrint. For at komme fra felt til felt skal den lille mand regne den ud. Eller rettere, han skal kunne sin lille tabel, for det er simple gangestykker du skal regne ud for at flytte manden fra felt til felt. Du bruger pilene til at rykke ham og for hvert felt kommer der et regnestykke, som du skal svare rigtigt på.

Svarer du rigtigt rykker du videre, men svarer du forkert må du starte forfra. Undervejs skal du finde tre nøgler inden du kan komme ud af døren, som også gemmer sig under et af felterne.

DownloadMulti Maze Mountain 2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

954

2
Windows

0.77 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Onwijs
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
954
2
Kontakt os via email
0.77 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Onwijs
0 0 1
0

Afinstallering af Multi Maze Mountain

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Multi Maze Mountain fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Multi Maze Mountain, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Multi Maze Mountain være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.