Spil » Barn & familie

Garden Defense download

Download gratis Garden Defense her og bekæmp skadedyr der angriber haven.

Baghaven hos Lindencroft er under angreb af nådesløse, blomsterædende skadedyr! Hjælp familien Smith med at beskytte deres baghave, og resten af deres kvarter, ved at indsætte et vildt arsenal af haveornamenter, insektbekæmpende planter og andre særlige opfindelser. Placer dine ting rundt i haven og se dem forsvare hvert angreb.

Med de penge du tjener ved at besejre bølge efter bølge af uhyggelige skadedyr og insekter, kan du tilføje flere forsvarsværker eller opgradere dem du har. Du er hele tiden nødt til at gøre det større, bedre, stærkere og mere underligt da der kommer flere og flere skadedyr. Man skulle ellers tro at de ville forstå budskabet om at de ikke var velkomne i haven, men det ser ud til at de tager udfordringen op.

Der er flere niveauer, hvor du kommer til en ny have. For hver have du hjælper med at slippe af med disse vedholdende skadedyr vil du komme tættere på en optrevling i mysteriet om hvor de kommer fra. Hjælp familien Smith med deres baghavekamp i dag!

DownloadGarden Defense 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

747

1.0
Windows

54 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Bigfish Games
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
747
1.0
Kontakt os via email
54 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Bigfish Games
0 0 1
0

Afinstallering af Garden Defense

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Garden Defense fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Garden Defense, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Garden Defense være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.