Spil » Barn & familie

DMS Simple Math Game download

DMS Simple Math Game er designet til at lære børn om regnestykker med plus og minus. Download programmet gratis.

Her kan du gratis downloade DMS Simple Math Game. Helt kort, så er det et lille spil, som kan genere 19 tilfældige regnestykker med plus og minus. Vi oplevede ingen problemer med programmet på en PC med Windows 7 64-bit.

Når DMS Simple Math Game kører på computeren, kan brugeren ikke lukke spillet uden at løse alle regnestykkerne. Herefter vil programmet blive ved med at åbne af sig selv igen, hver gang at der er gået 30 minutter. Man kan dog lukke spillet helt med koden “191118” eller ved at anvende Windows Jobliste.

DMS Simple Math Game er et fint lille spil til børn, som skal lære om plus og minus, men det kan ikke meget mere end det, og der er mange andre lignende spil derude, som også indeholder andre lærerige aktiviteter.

DownloadDMS Simple Math Game 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.115

1.0
Windows

0.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

DMS Simple Math Game
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.115
1.0
Kontakt os via email
0.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
DMS Simple Math Game
0 0 1
0

Afinstallering af DMS Simple Math Game

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DMS Simple Math Game fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DMS Simple Math Game, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DMS Simple Math Game være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.