Spil » Barn & familie

Childsplay download

Childsplay, som du kan downloade gratis, er en samling af spil til børn.

På udkig efter nogle gode spil til dine børn? Vi har testet Childsplay, som er en slags samling af skole-relaterede spil til børn, for at se om det er værd at downloade. Desværre viser det sig ikke helt at være tilfældet. 

Brugerfladen er temmelig simpel, og man kan hurtigt komme i gang ved at klikke på et spil. Der er i alt 14 af slagsen, såsom vendespil, ping pong, billiard og så videre. Mens at nogle af dem faktisk er okay og til tider endda sjove, så virker andre ikke særlig godt. I vores test var der et af dem, som overhovedet ikke ville åbne.

Selvom Childsplay kan være ret sjovt, så kan programmet blive langt bedre, hvis udvikleren fixer nogle af fejlene inden for den nærmeste fremtid. Der er også versioner til Mac og Linux, men du skal besøge udviklerens hjemmeside for at hente disse.

DownloadChildsplay 1.6
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

738

1.6
Windows

0.00 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Schoolsplay
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
738
1.6
Kontakt os via email
0.00 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Schoolsplay
0 0 1
0

Afinstallering af Childsplay

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Childsplay fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Childsplay, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Childsplay være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.