Spil » Adventure

Treasure Adventure Game download

Påtag dig rollen som en dreng i en verden fyldt af magi og fare ved hvert hjørne. Treasure Adventure Game er gratis, og du kan downloade det lige her!

Spillet er et 2D platformspil med magi og spændende dialog. Historien er velovervejet og fangende, hvilket ikke er typisk gratisspil. Du tager rollen som en dreng på søgen efter udfordringer og eventyr. I løbet af din spilletid vil du møde mange interessante karakterer.  

2 år har det taget spiludvikleren Stephen Orlando om at færdiggøre dette fantastiske eventyrspil, og det kan mærkes. Musikken er skøn, og passer ind i de fleste øjeblikke, den tilpasser sig alt efter om det er nat eller dag. Spillet har en retro følelse, og det er tydeligt at Stephen Orlando, er inspireret af andre 2D platformspil.

Spillet er ikke det specielt langt, men hvert eneste øjeblik vi tilbragte i denne verden var vi helt opslugt. Det mærkes tydeligt at spillet er udviklet med passion og øje for detalje. Helt sikkert et spil, som skal prøves og eftersom det er gratis, så kan vi ikke se nogen grund til ikke at give det en chance!

DownloadTreasure Adventure Game 1.0.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.513

1.0.1
Windows

104 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Robit Games
Detaljeret Information
1.513
1.0.1
Kontakt os via email
104 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Robit Games
5 0 2
0

Afinstallering af Treasure Adventure Game

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Treasure Adventure Game fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Treasure Adventure Game, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Treasure Adventure Game være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.