Spil » Adventure

RPG MO download

Gratis RPG-Spil i klassisk grafik kan downloades her.

RPG MO er udviklet til RPG-veteraner. Spillet er nemlig, lavet i den klassiske pixel grafik. Hvilket for dem af os, som er voksne nu. Ikke er noget nyt, men blot en dejlig tilbagevenden følelse, som minder os om dengang vi var mindre. Er du ung, er det ikke sikkert at du overhovedet har prøvet denne slags spil. Men lad ikke grafikken snyde dig. For spillet har alle de elementer, som vi forventer af et RPG.

Elementer som at fiske, samle ressourcer, madlavning, og selvfølgelig kampe er alt sammen en del af spillet. Spillet er dog en del tidskrævende, det er heller ikke særlig nybegyndervenligt. Du får dog, en kort og simpel guide i starten af spillet, som sætter dig ind i, hvordan alting fungerer. Efter dette så må du klare dig selv. Spillet er online, så hvis du er forvirret, kan du altid få hjælp af diverse spillere.  

RPG MO er udviklet af Marxnet, og de har valgt at give os en del forskellige udgivelser. Du kan finde windows-version her på hjemmeside. Mac OS, IOS, Android og Linux finder du her.

DownloadRPG MO 22.08
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

596

22.08
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux

23.9 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Marxnet
Detaljeret Information
596
22.08
Kontakt os via email
23.9 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Marxnet
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af RPG MO

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RPG MO fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RPG MO, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RPG MO være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.