Spil » Adventure

Old School Runescape download

Download og spil Old School Runescape gratis her

Tænk tilbage på årene 2006 og 2007. Det er 12-13 år siden, og siden da er der sket mange ting. Dengang var Britney Spears på sit højeste, smartphones begyndte for alvor at blive en ting, og mange af os var nok børn eller unge teenagere. Spil som World of Warcraft var på deres højeste, og dette er ingen undtagelse på Runescape.

Men der er sket mange ændringer i spillet siden dengang, og generelt har den trofaste originale playerbase ikke været ret tilfredse med det. Derfor er Old School Runescape, som vi kendte det fra 2007 vendt tilbage. 

Slå dig løs i en kæmpe og interessant verden

Spillet Runescape foregår i den mystiske fantasiverden: Gielinor. I denne verden er der utallige eventyr, du kan give dig i kast med. Du laver selv din egen sjov. 

Eventyrene består af forskellige quests, du kan udføre i løbet af spillets gang i takt med, du stiger i styrke. Der er en række quests du kan lave uden et abonnement til spillet, men endnu flere hvis du har et. 

Det kan være alt fra at hjælpe bonde med at klippe sine får til at stoppe en mystisk kult fra at påkalde en stærk dæmon etc. 

Mange af disse missioner kræver dog, du har specielle evner og det rigtige niveau. Her tales der om spillets skills, som der i alt er 23 af, hvor 8 af dem kun er for “members” (folk med en subscription). 

Her kan du træne woodcutting, runecrafting, kamprelaterede evner osv. Maks niveauet er 99, og når man det, bliver man belønnet med en fantastisk skillcape, der viser alle, hvor god du er til de forskellige ting. Et badge of honor, om man vil. 

Tag dine venner med på eventyr

Runescape er en kæmpe verden, og den er desuden også multiplayer. Hundredtusindvis af spillere fra verden over, udforsker og kæmper for at opnå items, et rygte og alt, hvad man ellers kan forestille sig. 

Vil du gerne kæmpe mod andre spillere er der et sted, kendt som The Wilderness. Herude kan man slå magtfulde monstre ihjel for at opnå utrolige belønninger. Men, man skal også passe på andre spillere. Herude er PvP slået til, og dør man, mister man mange af sine items, som andre kan samle op og sælge. 

Det kan derfor være ret profitabelt at slå intetandende spillere ihjel. Og så er det også lidt sjovt. 

Spillet har mange forskellige servere, der er forbundet til lande som United Kingdom, Danmark, USA etc. Så hvis du vil møde spillere fra dit eget land, kan du med fordel forbinde til danske servere. 

Et charmerende design af ældre dato

Old School Runescape er den version, som var aktuel i året 2007. Det er en del år siden, og dengang var de grafiske udviklinger ikke helt på samme niveau, som de er i dag.

Sammenlignet med det moderne Runescape, har det ikke en chance grafikmæssigt. Eller har det? Old School Runescapes grafik har alligevel en fordel: nostalgien. 

Mange af os har nok en ide om, hvordan spillet skal se ud, og det er, som det vi kender. Når vi kigger på Old School Runescape, ser vi det spil, der gjorde os hooked så mange år tilbage. Det er noget helt særligt, som ingen nyere version, kan give os. 

Old Schools Runescape er designmæssigt lidt clunky, however. Meget af spillets interface er delt op i forskellige vinduer, du sorterer igennem, som man typisk ser det i klassiske RPG’s. Her får man adgang til en liste over quests, din inventory, musikafspiller til ingame musiknumre etc. 

Skal du interagere med verden højreklikker du på ting, og her får du så en dropdown menu, der fortæller dig, hvilke muligheder du har, for at gøre noget med objektet. Så der er meget museklikkeri. 

Konklusion

Old School Runescape kan anbefales til dig, der gerne vil nyde et solidt spil, og få en nostalgisk oplevelse på samme tid. Old School Runescape er et levn fra en tid, hvor spil fokuserede mere på gameplay end på grafikken etc. Hvis det er noget, der tiltaler dig, burde du helt klart give dig i kast med det.

DownloadOld School Runescape OSRS2007
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.131

OSRS2007
Windows, Mac, iOS, Android

69.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Jagex
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.131
OSRS2007
Kontakt os via email
69.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Jagex
0 0 1
0

Afinstallering af Old School Runescape

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Old School Runescape fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Old School Runescape, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Old School Runescape være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.