Spil » Adventure

Neverball download

Download et fantastisk tidsfordriv spil gratis her.

Neverball er baseret på det velkendte træspil, hvor man skal navigere en kugle i mål ved at sænke og hæve siderne. Du starter typisk i den ene ende af banen og skal derved forsøge at komme i mål på den anden side. Der er dog en væsentlig forskel på træspillet og Neverball. I Neverball er der diverse udfordringer som du vil imødekomme, udfordringer som diverse fælder. Derudover så har Neverball også en del forskellige baner at vælge imellem, og de er ret flot designet!

Man kan sagtens spille den samme bane flere gange, for der bliver også taget tid på hvor hurtigt du når i mål. Så der er rig mulighed for at slå sin egen rekordtid. På banerne ligger der også en masse mønter, som du skal indsamle. Lidt ligesom i Mario-spillene.

Neverball er et simpelt spil, men med timevis af underholdning. Det er den type spil hvor der pludselig er gået flere time uden at man har lagt mærke til det. Spillet kræver ikke internet, så det er helt oplagt at have liggende hvis man eksempelvis skal ud og rejse. Du finder Mac-version på dette link.

DownloadNeverball 1.6.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

786

1.6.0
Windows, Mac OS

72.2 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Robert Kooima
Detaljeret Information
786
1.6.0
Kontakt os via email
72.2 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Robert Kooima
3 0 3
0

Afinstallering af Neverball

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Neverball fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Neverball, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Neverball være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.