Spil » Adventure

Dumb Ways to Die 2: The Games download

Efterfølger til succesfyldt spil er udgivet. Dumb Ways to Die 2: The Games er underholdende, udfordrende, gratis og kan downloades lige her.

I november 2012 udkom det første Dumb Ways to Die, som en kampagne for togsikkerhed i Australien. Spillet blev et viralt hit, og det er derfor ikke besynderligt at Dumb Ways to Die 2: The Games blev produceret. Spillet er yderst underholdende, og har en masse forskellige minispil, som helt sikkert vil fange din interesse. Det er udviklet til Android, IOS og Windows.

I spillet vælger du din ønskede karakter, hvorefter du bliver smidt ind i universet. Du bruger din tid på diverse minispil, hvor du så vidt forsøger at undgå at komme til skade. Ingen af disse minispil er lignende, og det er derfor stort set altid forskellige spiludfordringer, som du skal koncentrere dig om. På nuværende tidspunkt er der 28 forskellige af disse minispil, men spillet bliver ofte opdateret med forskellige versioner af minispil. Blandt andet under den amerikanske uafhængighedsdags, 4. juli blev der udgivet en speciel version.

Grafisk har spillet et tegneserieagtigt tema, hvilket er yderst passende så når man fejler virker spillet ikke alt for dystert.  

DownloadDumb Ways to Die 2: The Games 1.8
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

336

1.8
Windows, IOS, Android

22.72 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Metro Trains Melbourne Pty Ltd
Detaljeret Information
336
1.8
Kontakt os via email
22.72 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Metro Trains Melbourne Pty Ltd
3 0 3
0

Afinstallering af Dumb Ways to Die 2: The Games

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dumb Ways to Die 2: The Games fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dumb Ways to Die 2: The Games, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dumb Ways to Die 2: The Games være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.