Spil » Adventure

Bitefight download

Spil som en vareulv i en verden af udfordringer, som ønsker at stoppe dit herske. Spillet er gratis, og kan spilles på din internetbrowser.

Bitefight er et online-RPG fyldt med god historie og en verden, som man hurtigt bliver opslugt af. Menneskeden og vampyrer udfordrer dit herske og det er din opgave at bevise at du er værdig. Derudover er det muligt at udfordre andre spillere, jagte dæmoner eller saml dit eget hold af venner i en klan.

Bitefight er af spiludvikleren GameForge, som i mange år har udviklet og udgivet fantasiske spil. Det er dog deres første spil, som er browserbaseret. Men fortvivl ikke for Bitefight er en sand fornøjelse at spille, og du kommer hurtigt til at glemme tiden, når du først er gået i gang. Grafik og gameplay er fremragende, GameForge har helt sikkert ikke sparet på noget.

GameForge har en tydeligvis en stolthed over de spil, som de producere, også selvom det er browserbaseret. De har, ligesom så mange andre savnet gode spil udviklet tilgængeligt hvor som helst, for hvem som helst. De har opnået det med Bitefight, og er helt sikkert et spil, som vi vil blive ved med at udforske.  

DownloadBitefight 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.158

1.0
Windows, Mac OS

0.0 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Gameforge 4D
Detaljeret Information
1.158
1.0
Kontakt os via email
0.0 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Gameforge 4D
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Bitefight

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bitefight fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bitefight, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bitefight være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.