Spil » Abandonware

Wolfenstein 3D download

Download spillet Wolfenstein her, hvor du skal i kamp ene mand imod nazisterne i Hitlers Nazityskland.

Det kontroversielle Wolfenstein er et avanceret computerskydespil. Her tager du rollen som krigsfange under Anden Verdenskrig. Spillet var et af de første i sin genre og var med til at gøre førstepersons skydespillene så populære. Du skal nu kæmpe dig vej igennem et krigshærget land og nedkæmpe fjender med de våben der er til din rådighed.

Du starter med mindre våben men undervejs finder du større og mere voldsomme våben. I løbet af spillet kan du finde hemmelige gange med goder som mad, våben og ammunition. Du må gøre alt hvad der står i din magt for at overleve, til tider må du sågar ty til hundemad o.l. for at holde dig i live. Et yderst underholdende action-spil og flot for sin tid at være.

DownloadWolfenstein 3D (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

5.122

(Final)


1.7 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

ID Software
Detaljeret Information
5.122
(Final)
Kontakt os via email
1.7 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
ID Software
5 0 5
0

Afinstallering af Wolfenstein 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Wolfenstein 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Wolfenstein 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Wolfenstein 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.