Spil » Abandonware

UnblockMe download

Download gratis Unblock Me og se hvor mange brikker du har at flytte med.

Træn din hjerne med dette hjernevidende spil. Tænk ud af boksen og flyt kasserne så du kan flytte den sidste kasse ud a banen.

Det er et af de der puslespil, hvor man tænker ”AARGH!” når man gang på gang flytter rundt på brikkerne og ikke kan finde den sidste løsning, som gør at du kan frigøre den sidste brik, der skal flyttes ud af banen.

Programmet har fire niveauer og du stiger i graderne efterhånden som du kommer igennem. I alt er der 14500 puslespil, så det er ikke et spil du gennemfører lige med det samme. For at gøre det lidt mere spændende eller varieret kan du vælge imellem Challenge mode eller Relax mode. I Challenge mode skal du optjene 3 stjerner for hver bane. I Relax mode kan du bare læne dig tilbage og lade spillet selv løse dine opgaver.

Hyggeligt spil, som er udfordrende for både dig og din hjerne.

DownloadUnblockMe 1.5.5.3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.717

1.5.5.3
Windows

1.5 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Kiragames Co., Ltd.
Detaljeret Information
1.717
1.5.5.3
Kontakt os via email
1.5 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Kiragames Co., Ltd.
3 0 3
0

Afinstallering af UnblockMe

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere UnblockMe fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find UnblockMe, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle UnblockMe være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.