Spil » Abandonware

Transport Tycoon download

Download gratis og sikkert et af de mest elskede gamle strategispil, nemlig Transport Tycoon Deluxe.

Transport Tycoon Deluxe er et forretnings simulations spil, hvor spilleren præsenteres for en isometrisk verden i 2D. I spillet skal du opbygge et imperium af transport virksomheder, som den industribaron du er. Du skal opbygge og opkøbe alt lige fra togbaner, lufhavne, buslinjer og masser af andre former for transport. Ikke mindst skal du få dine nyindkøbte investeringer til at blomstre og få passagerne til at benytte dine forretninger.

Som et rigtigt kapitalistisk forretningsspil gælder det selvfølgelig om, at få det største overskud og derved udslette dine konkurrenter med dine fantastiske forretningsevner og opnå monopol i transport industrien.

DownloadTransport Tycoon 1.8.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

3.771

1.8.0


8.52 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

MicroProse
Detaljeret Information
3.771
1.8.0
Kontakt os via email
8.52 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
MicroProse
4 0 7
0

Afinstallering af Transport Tycoon

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Transport Tycoon fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Transport Tycoon, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Transport Tycoon være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.