Spil » Abandonware

The Right Path download

Hjernevridende og udfordrende minispil kan downloades her. Det er helt gratis.

The Right Path giver dig timevis af gratis underholdning, og det er hjernevridende underholdning. Du er nødt til at have hovedet klart, for spillet vil helt sikkert teste dig. Der er et meget logisk tænkende spil, og er derfor en fryd at have ved hånden, når man har behov for at slå lidt tid ihjel.

Spillet er udviklet af Steve Fifield, som har udgivet en del spil efterhånden. Han laver spillene i sin fritid, og ikke ansat af noget firma. Det kan tydelig mærkes, at han har brugt mest fokus på at spiloplevelsen, skal være så optimal som muligt. Design er nemlig ikke noget at komme efter, hans spil har kendetegn ved, at de kun har de mest nødvendige design funktioner.

Ligesom resterende af Steve Fifields spil er de kun tilgængelige på Windows. Så benytter du et alternativt styresystem er du uden held. Skulle du gå hen og få Steve Fifield feber, så kan du besøge hans hjemmeside her. Der er en masse gratis spil tilgængelig for alle.  

DownloadThe Right Path 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

737

1.0
Windows

14.2 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Steve Fifield
Detaljeret Information
737
1.0
Kontakt os via email
14.2 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Steve Fifield
5 0 2
0

Afinstallering af The Right Path

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Right Path fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find The Right Path, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle The Right Path være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.