Spil » Abandonware

Super Worms download

Super Worms er et lille og fikst 3D racerspil klar til download på PC.

Hvis du er vild med racerspil, så er Super Worms en sikker vinder hos dig, da det netop er dét, spillet går ud på. Spillet er i 3D, hvilket også giver dig en bedre visuel oplevelse, når du suser igennem banerne, som du kan gøre i så mange andre racerspil også.

Det gode ved lige præcis Super Worms er også, at du kan vælge både at spille som en eller to spillere, så du kan nemt spille mod en, som du kender. Det kan være utrolig sjovt i manges øjne, når du fysisk kan sidde ved siden af din modstander, så I kan få hinanden op i gear og kæmpe om, hvem der vinder. Generelt er Super Worms et rigtig fint spil, som du hurtigt kan komme til at bruge flere timer på, når du først er fanget af farten og udfordringerne.

Super Worms som enkelt spiller

Som nævnt ovenfor, så kan du sagtens spille Super Worms alene, hvis du helst vil sidde alene og prøve kræfter med de mange spændende baner. Her skal du vinde spillet mod dine konkurrenter ved at komme hurtigst igennem banen med din snilde i kørsel, så her er spillet ikke anderledes fra de helt klassiske racerspil. Men der er også en anden måde, hvorpå du kan komme til at vinde spillet.

Det kan du ved at fange de hvide bobler, der er undervejs midt på banen, da de indeholder udfordringer til de andre spillere. Vælger du at bruge disse udfordringer mod dine konkurrenter, vil du blive forsinket og have noget tid, de skal have indhentet for at komme op på deres tidligere plads. Dette vil derfor give dig et forspring, da du meget lettere vil kunne overhale dem foran dig.

Du skal selvfølgelig også tage dig i agt for de udfordringer, som dine konkurrenter vil bruge mod dig. Dette vil nemlig have præcis samme virkning på dig, og du vil derfor blive sænket i banen. Det er derfor en god idé at holde et vågent øje med dette, da det ellers kan blive det, der sørger for, at du ikke kommer til at vinde i sidste ende.

Et spil for to

Hvis du ikke er så glad for at spille alene, så kan du heldigvis sagtens spille som to spillere i Super Worms. Du kan derfor invitere en ven over, og så kan I være hinandens konkurrenter i spillet. Dette er der mange mennesker, der vil finde levende, da du pludselig har en konkurrent lige ved siden af dig. Her kan du vinde på de samme måder som i ovenstående, hvor du kun var en enkelt spiller.

Men nu føles det formentlig noget mere intens, når din modstander er så tæt på, så du vil formentlig gå endnu mere op i at vinde spillet. Men tag dig i agt, din modstander vil have det på samme måde som dig. Når I sidder ved siden af hinanden, så gør det pludselig lidt mere ondt at tabe. Så I kommer til at satse det hele på at vinde spillet.

Den visuelle udførelse

Spillet er, som tidligere nævnt, udført i 3D, hvilket giver dig en mere underholdende oplevelse, da det lettere kan føles som om, at du rent faktisk er til stede i spillet. Ud over dette er Super Worms dog ikke den helt store oplevelse visuelt. Dette kan dog også have en positiv betydning for din modtagelse, da det kan give dig nogle associationer til barndommen, hvor mange spil blev udført på præcis samme måde. Så måske vil du rent faktisk kunne lide det og komme i god stemning af de mange barndomsminder. Men du skal ikke forvente det helt store ellers af den visuelle udførelse.

Hvis du gerne vil se lidt nærmere på Super Worms, så kan du altid besøge deres egen hjemmeside her og få et endnu bedre indblik i spillet, inden du vælger at downloade det.

Andre spil

Hvis du skulle gå hen og blive træt af Super Worms eller gerne bare vil prøve noget, der minder om, så kan du prøve kræfter med Need for Extreme 3D, som også er et racerspil. I bund og grund handler det om det samme, da du kan vinde hele spillet ved at køre hurtigst igennem den pågældende bane. Du kan ligeledes komme tættere på en sejr ved at vinde nogle bonusser til dig selv, som eksempelvis byder på ekstra fart eller liv. Du kan dog ikke vælge at spille som to spillere, så dette er kun et spil for dig, hvis du værdsætter den tid, hvor du spiller alene.

Hvis du i stedet for gerne vil prøve noget andet end racerspil, så kunne det måske være noget for dig at blive i den lidt nostalgiske stemning, hvilket du let kan komme med Super Mario 3: Mario Forever. Dette er ikke det oprindelige Super Mario, men det er en ny udgave, der er udarbejdet af fans, så du vil i spillet kunne mærke deres kærlighed for det gamle spil. På den måde vil du muligvis også hurtigt finde en kærlighed for spillet, så det er bestemt et forsøg værd.

Opsummering

Alt i alt er Super Worms et rigtig godt spil til dig, der kan lide racerspil, da det er udformet som et helt klassisk spil i den genre. Det giver dig mulighed for at blive udfordret til det yderste, da du skal igennem to former for udfordringer. Det vil sige, at du skal være så hurtigt som muligt for at vinde, men du skal også forsøge at fange de hvide bobler, så du kan sende udfordringer i mod dine modstandere, hvor de også vil gøre det samme mod dig.

Spillet er ligeledes godt i den forstand, at du kan vælge, hvorvidt du vil spille det alene, eller om I skal være to spillere til det. Der er dermed mulighed for, at du kan gøre det, som du bedst kan lide det. Dette kommer dog ikke til at foregå i den smukkeste visuelle udførelse, som du nogensinde har set. På det punkt halter spillet en lille smule, men den visuelle kvalitet kan også være med til at skabe en nostalgisk stemning. 

DownloadSuper Worms 1.62
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

11.663

1.62
Windows

1.3 Mb

Shareware
Kontakt os via email

Klik her

Wiering Software
Detaljeret Information
11.663
1.62
Kontakt os via email
1.3 Mb
Shareware
Kontakt os via email
Klik her
Wiering Software
3 0 37
0

Afinstallering af Super Worms

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Super Worms fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Super Worms, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Super Worms være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.