Spil » Abandonware

Super Mario download

Download det yderst populære Super Mario og vær sikker på at blive underholdt!

Dette er det første og klassiske Super Mario spil fra 1985 udviklet af Nintendo. I Super Mario Bros styrer spilleren Mario og i to-player spillet kan en ven styre Marios bror Luigi, når de begge rejser gennem Mushroom Kongerige for at redde Prinsesse Peach fra antagonisten Bowser. Her kommer du således på eventyr i et fantastisk land hvor du på din vej må hoppe på skildpadder, finde tokens i sten med spørgsmålstegn på og kæmpe dig frem til Cuba, for til sidst at nedkæmpe ham for endelig at kunne redde prinsessen.

Hvis du ikke har prøvet at spille det før, er det nu det skal hentes. Det er ikke uden grund at det blev et af vor tids absolut mest populære nintendo og computerspil.

DownloadSuper Mario (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

3.385

(Final)


0.060531 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Nintendo
Detaljeret Information
3.385
(Final)
Kontakt os via email
0.060531 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Nintendo
4 0 4
0

Afinstallering af Super Mario

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Super Mario fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Super Mario, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Super Mario være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.