Spil » Abandonware

Sims download

Download Sims 3 og få mange timers sjov til at gå med at designe og bygge en levende verden i 3D på computeren.

Hvis du har levet hele livet det samme sted og fik muligheden for at komme udenfor dette område, så ville du sikkert blive overrasket over hvor stor verden var. Sådan er det også i Sims 3. Det er en meget større verden, hvor du kan gå rundt i hele kvarteret og besøge alle dine venner eller kolleger.

Du kan gå en tur ind til byen og kigge på butiksvinduer eller gå ned på stranden sammen med vennerne. Tag en tur i bilen og kør i parken eller hold en fest i huset.

Der er kommet en masse nye værktøjer, som du kan tilpasse efter behov. Du kan designe dine Sims som du har lyst både i højde og drøjde og kropstyper. Lav om på deres hår, hud og øjenfarve, samt ansigtstræk og tøj.

Det specielle er også at du kan vælge hvilken personlighed de enkelte Sims skal have. Du kan gøre dem aktive, klodsede, perfektionistiske, kunstneriske eller romantiske og give dem mange andre personlighedstræk. På den måde bliver det et meget mere levende og virkelighedstro spil, hvor du får et mere nært forhold til dine Sims, da de opfører sig mere menneskeligt.

Derudover kan du også tage billeder af forskellige situationer. Når du tager billeder er spillet frosset, så du kan bevæge dig rundt, som du vil og tage billedet fra den vinkel du synes.

Når du har lavet din Sim som du ønsker går turen til dit hus. Her kan du bygge dit drømmehus og designe det lige som du har lyst til. Måske kan du lave gardinerne i samme mønster, som den hawaiiskjorte en af dine Sims har på?

DownloadSims
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, Mac OS

65 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

EA
Detaljeret Information
894
Kontakt os via email
65 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
EA
3 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Sims

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sims fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sims, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sims være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.