Spil » Abandonware

SimAnt: The Electronic Ant Colony download

SimAnt: The Electronic Ant Colony er et spil i samme stil som SimCity. Download det gratis her og lev livet som en myre!

Sim Ant blev udgivet af Maxis og er en del af Sim-serien. I halvfemserne var simulationsspil meget populære. Spillet var i sin tid et hit med mere end 100.000 solgte eksemplarer, og blev udgivet på mange platforme.

At spille Sim Ant er sjovt, fordi det er så forfriskende anderledes. Hvor mange andre spil kender du, hvor du kan lade som om du er en myre?

Som hovedmål i Sim Ant skal du bekæmpe modstanderens hærs myredronning. Undervejs skal du invaderer menneskehuse, beskytte dit hjem fra dødbringende rovdyr og undgå diverse insekt bekæmpelsesmidler. Du skal styre dine myrer ved at grave tunneler, finde føde, beskytte dronningen, udvide dit territorium og kæmpe mod mange fjender, herunder de onde røde myrer! Når du har erobret ??hele haven og huset bliver du sejrherre.
Med en lille trekant kan du styre myrene til at gøre en bestemt handling. Alle de myrer du markerer vil derefter gøre det samme.

Der er mange små funktioner, som gør Sim Ant så meget sjovere end andre spil i genren. Udover at du skal bekæmpe andre myrer skal du desuden sørge for at passe din egen tue. Du skal sørge for at dine myrer har det godt, og at du opbygger kolonien så der er flere der kan hjælpe dig i dit arbejde.  

Når du først fyrer op for Sim Ant, vil det hele være lidt overvældende, men efter at have spillet igennem en tutorial kan du hurtigt finde ud af hvordan det spilles.

Sim Ant er et sjovt spil man kan blive afhængig af. Så pas på du ikke pludselig udvikler følehorn og seks ben.

Husk at downloade DOSBox for at kunne spille spillet.

DownloadSimAnt: The Electronic Ant Colony
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.690

Windows

0.707 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Maxis
Detaljeret Information
1.690
Kontakt os via email
0.707 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Maxis
5 0 3
0

Afinstallering af SimAnt: The Electronic Ant Colony

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SimAnt: The Electronic Ant Colony fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SimAnt: The Electronic Ant Colony, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SimAnt: The Electronic Ant Colony være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.