Spil » Abandonware

NoLimits Rollercoaster Simulation download

Download NoLimits 2 Rollercoaster Simulation og oplev en rutchebane som i virkeligheden

Nogle gange er det utrolig rart at koble lidt af, hvilket du nemt kan gøre ved at gå i gang med et spil på din computer. Nogle gange er det også rigtig fint, hvis spillet ikke kræver så meget af dig, og det er i sådanne tilfælde, at du kan få rigtig god brug af NoLimits 2 Rollercoaster Simulation, da det ikke har de store udfordringer.

Du kan i stedet bare hygge dig stille og roligt med det, uden hjertet kommer helt op i halsen. Det kan selvfølgelig også være rigtig godt til tider, men andre gange kan du også få noget godt ud af bare lade det gå lidt afslappet.

Realisme i højsædet

Første gang du prøver NoLimits 2 Rollercoaster Simulation, så vil du med det samme lægge mærke til, at det er som at sidde i en rutchebane i virkeligheden. Grafikken er blevet lavet så realistisk, at du nærmest ikke bemærker, at det er et computerspil, du er i gang med. Det kan gøre det meget sjovere, da du dermed ikke lægger mærke til, at det blot er i en virtuel verden. Du kan dermed forestille dig, at du rent faktisk sidder i en rutchebane, og du vil nærmest kunne mærke suget i maven, når der kører nedad. Det er både en skræmmende og god følelse på samme tid. Det kan jo til tider kilde så meget o maven, at man ikke kan holde latteren tilbage, og det er muligvis også den følelse og reaktion, du vil opnå i det her spil.

Det realistiske udtryk har udbyderen opnået ved hjælp af de 3D fornemmelser, der er i spillet. Du kan se, hvordan diverse objekter bøjer, og de vil derfor ikke fremkomme, som var det 2D. Det bliver dermed som at se på en rutchebane ude i det virkelige liv. Det giver ligeledes en følelse af det virkelige liv, da du kan se rundt, imens du sidder i rutchebanen ved at flytte rundt med musen. Så kan du rigtig se ned, og bemærke hvor højt oppe du er!

Byg din egen rutchebane

Hvis du bliver træt af at være passager i en rutchebane, så kan du også sagtens vælge at blive den nye håndværker og ingeniør til en ny rutchebane, da du selv skal bygge den og bestemme, hvordan den skal se ud. Det kan være rigtig sjovt at lade sin fantasi slippe løs og bare bygge den alt efter, hvordan du selv godt kunne tænke dig, at en rutchebane skulle være. Så kan du også lov til at prøve den bagefter og se, om den er blevet, som du gerne ville have det. Det kan også være sjovt at bygge nogle rutchebaner, som du aldrig ville turde prøve i virkeligheden, og så kan du alligevel få lov til at prøve den virtuelt – for du vil, som nævnt, stadig kunne fornemme suset i maven, selv om du blot sidder bag din computer.

Det kan også være et godt alternativ, hvis du gerne vil i gang med din mere kreative side i stedet for at styre en vogn rundt på en bane. Der er dermed mulighed for, at du både kan komme helt ned i gear og helt op i gear, når du spiller NoLimits Rollercoaster Simulation. Det er trods alt meget forskelligt, hvad du lige føler for den specifikke dag.

Tilgængelighed

Der er heldigvis ingen begrænsninger for, hvem der kan downloade NoLimits 2 Rollercoaster Simulation. Du kan derfor sagtens downloade det, hvis du har enten en Windows eller Mac PC. Vi henviser dog til dette link, hvis du er indehaver af en Mac computer. Uanset hvad så er det en bonus med dette spil, at der ikke er nogen problemer med netop dette, da det gør mange brugere skuffede, hvis de har sat sig op efter et spil, og så kan de ikke hente det, fordi de har en bestemt computer.

Alternative spil

Måske bliver du sidste ende træt af at spille NoLimits 2 Rollercoaster Simulation, men så er der heldigvis utrolig mange andre muligheder på internettet, så du kommer aldrig til at løbe tør for spil, du kan gå i gang med. Måske ville du finde det sjovt at gå i gang med Super Mario 3: Mario Forever, der er en lidt nyere udgave af det Super Mario, som du kender fra 1980’erne. Dette er nemlig en ny udgave, som er blevet lavet af fans. Dette skulle også gerne være et spil, som skaber noget hyggestemning hos dig, ligesom den du kan få hos NoLimits 2 Rollercoaster Simulation.

Det kan også være, at du vil finde det rart, hvis du selv kan få lov til at se lidt på en masse andre spil, så du rigtig kan fornemme udvalget, der er på internettet. Et godt sted at starte kan være hos vores kategori Abandonware, hvor vi har lavet rigtig mange anmeldelser af diverse spil. Her vil du derfor kunne få en grundig viden omkring mange spil, og dermed lave en god vurdering af, hvad du gerne vil gå i gang med. Du kommer dermed til at tage et valg på et godt grundlag, og du slipper for at skulle downloade utallige spil for selv at prøve dem af. Her kan du i stedet læse om den generelle oplevelse af spillet.

Konklusion

Overordnet kan det konkluderes om NoLimits 2 Rollercoaster Simulation, at det kan tilfredsstille de fleste, da det både kan give dig mulighed for at få et sug i maven, grine, og du kan lade dit kreative jeg komme frem. Dette kan du, da det er muligt at bygge din helt egen rutchebane fra bunden. Alt dette bliver en god oplevelse, da spillet er blevet udført så realistisk. Det bliver dermed som at sidde i den virkelige verden, og du kan derfor ikke undgå at blive en smule optaget af spillet. Det bedste af det hele er, at du kan få lov til at gøre dette, uanset hvilken computer du har. Du slipper dermed for den dårlige følelse af, at du ikke kan få lov til at downloade det.

Hvis du bruger Mac, så kan du downloade NoLimits Rollercoaster Simulation til Mac ved at klikke her.

DownloadNoLimits Rollercoaster Simulation 2.5.3.4
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

17.279

2.5.3.4

info@mad-data.com
Windows

415 Mb

Demo

21-06-2004
Kontakt os via email

Klik her

Mad Data

Detaljeret Information
17.279
2.5.3.4
Kontakt os via email
415 Mb
Demo
info@mad-data.com
21-06-2004
Kontakt os via email
Klik her
Mad Data
15-10-2019

4 0 60
0

Afinstallering af NoLimits Rollercoaster Simulation

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere NoLimits Rollercoaster Simulation fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find NoLimits Rollercoaster Simulation, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle NoLimits Rollercoaster Simulation være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.