Spil » Abandonware

Mike Stewart's 360° Beach Bodyboarding download

Elsker du at surfe? Prøv Bodyboarding ligesom Mike Stewart. Download det gratis her.
Mike Stewart 360° Beach Bodyboarding er et sportsspil baseret på bodyboarding, et slags af surfing, hvor spillerne ligge ned på brættet for at udføre tricks. Spillet er opkaldt efter Mike Stewart, som er en af pionererne inden for sporten og vinder af ni verdensmesterskabstitler. Du kan vælge mellem forskellige figurer, bl.a. Mike Stewart selv, når du skal ud på bølgerne.

Når du starter et spil, skal du øve dig i at surfe på brættet i en 3D bølge. Spillerne kan styres og udføre tricks såsom forlæns spin, baglæns spins, rulle rundt i luften, backflips og meget mere. Der er tolv typer af tricks i alt. Boarderne er også nødt til at undgå sten, bøjer og svømmere i nogle af banerne. Der er en tidsfrist på at gennemføre banerne, så du skal nå så langt som muligt inden tiden udløber. Hvis du falder af boardet vil din figur klatre tilbage igen. Du mister et par sekunder, men fortsætter banen. I arkade mode stopper spillet, når brættet er beskadiget for meget.

De seks forskellige spilmodes er Contest, Arcade, Slalom, Øvelse, Træning og two player. Banerne finder sted på lokaliteter over hele verden, hver med forskellige typer af bølger. Figurerne har forskellige egenskaber alt efter hvilken bane de er i.

DownloadMike Stewart's 360° Beach Bodyboarding 1999
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

489

1999
Windows

115 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Moby Games
Detaljeret Information
489
1999
Kontakt os via email
115 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Moby Games
5 0 2
0

Afinstallering af Mike Stewart's 360° Beach Bodyboarding

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Mike Stewart's 360° Beach Bodyboarding fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Mike Stewart's 360° Beach Bodyboarding, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Mike Stewart's 360° Beach Bodyboarding være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.