Spil » Abandonware

Measure Up download

Vær omhyggelig med dine valg med Measure Up. Dette spil er helt gratis, og kan downloades her.

Measure Up er et spil med begrænsede træk. Helt præcist 32 træk. Du har nemlig kun 32 eller mindre træk, som du kan lave i spillet, før du taber. Hvilke træk er det så? Du skal holde styr på en maskine, og igennem denne maskine skal du føre noget væske igennem nogle rør. De første niveauer er ret simple, men det bliver kun sværere og sværere. Spillet er kun tilgængeligt til Windows-systemer.

Du kan uden tvivl, ende med at bruge lang tid på dette spil. På en måde er det ret nådesløst at spille. Du har ikke mulighed for at fortryde et træk, så hvis du handler for hurtigt, er du nødt til at leve med det. En af de stærke sider ved dette spil er, at det fylder næsten ingenting, og kræver heller ikke noget særligt af din computer for at kunne fungere.

Spillet er udviklet af Steve Fifield, hvis spil vi tidligere har haft anmeldt. Han er ene mand om udviklingen, hvilket godt kan mærkes i design. Du får kun hvad du har brug for, for at spillet kan spilles. Ønsker du se hvad Steve Fifield ellers har udviklet, så kan du se en anden anmeldelse her.  

DownloadMeasure Up 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

905

1.0
Windows

14.8 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Steve Fifield
Detaljeret Information
905
1.0
Kontakt os via email
14.8 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Steve Fifield
5 0 2
0

Afinstallering af Measure Up

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Measure Up fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Measure Up, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Measure Up være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.