Spil » Abandonware

James Bond 007 Nightfire download

Download James Bond 007 Nightfire gratis her og få en fed spilleaften i selskab med den mest stilistiske britiske hemmelige agent.

”Shaken, not stirred” passer meget godt på din sindstilstand når du har prøvet dette spil. Du skal gennemføre flere missioner, som du tildeles af M. Grafikken og bevægelserne er ganske pæne taget tiden i betragtning, så det kan næsten føles som at se en del af filmen når du hopper ud af flyet. Derefter skal du gå rundt som i andre First Person Viewer spil og skyde hvad der kommer i vejen. Ind imellem kommer der små brudstykker af historie, som giver en følelse af at man både er James Bond, når man igen ser det i FPV.

Mr. Raphael Drake, chef for industrifirmaet Fenix Inc., som er en kendt kriminel, er grunden til missionen, da I den første opgave kaster James Bond sig ud i faldskærm og lander på territoriet af Drakes palæ beliggende i de snedækkede alper. Området er bevogtet af væbnede vagter.

Når Bond går ind i slottet, er der en vigtig ulovlig transaktion i gang mellem Drake og Mayhew under dække af en reception.

Bond møder selvfølgelig nogle smukke kvinder i løbet af spillet, som han har sin sædvanlige flirt med.

Det er et meget spændende spil, som kan spilles igen og igen, ligesom filmene kan ses igen og igen.

DownloadJames Bond 007 Nightfire
Screenshots
Detaljeret Information


1100 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

EA Games
Detaljeret Information
373
Kontakt os via email
1100 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
EA Games
5 0 2
0

Afinstallering af James Bond 007 Nightfire

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere James Bond 007 Nightfire fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find James Bond 007 Nightfire, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle James Bond 007 Nightfire være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.